reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Spóźniających się okres, testy negatywne

MamaKonwalia

Fanka BB :)
Cześć dziewczyny,
od kilku cykli staramy się o drugie dziecko.
Cykle mam regularne 28 dni.
Okres spoznia mi się już 5 dni. Strasznie to dziwne, bo miałam typowy PMS, i wczoraj jakby zniknął. Piersi już nie są obolałe, został tylko jakby trochę ciemniejszy kolor brodawek.
Od tygodnia jestem tak śpiąca, że dosłownie się pokładam. Ciągnie mnie delikatnie , trochę jak na okres, ale nie czuje się już zupełnie jak przed nim.
Dzisiejszy test jest negatywny.
Jutro planuje wykonać betę, ale chyba po takim czasie już test by wyszedł pozytywny..w pierwszej ciąży test pokazał 2 kreskę już 3 dni przed terminem okresu. Wiec to pewnie spóźniających się okres.
Zastanawiam się co może powodować u mnie opoznienie.. i to ogromne zmęczenie. Czy może hormony? Owulacje chyba miałam, a przynajmniej wszystkie objawy dni płodnych.. Może macie jakieś pomysły co może powodować to opoznienie u mnie?

reklama
Witam 🙂 Kobietki chciałam się poradzić .Może ktoś tak miał jak ja . Zacznę od tego że mam już 46 lat i ostatni rok miesiączkuje nieregularnie . Podejrzewam że wchodzę pomału w okres okolomenopalzalny .Miesiączki są raz obfite raz skąpe. I przyzwyczaiłam się już że raz @ jest wcześniej raz później .W tym cyklu już 38 dni nie mam @ ,dodam że mój cykl zawsze był krótki 26 dni. I ta sytuacja mnie martwi lecz objawy jakie mam od dwóch tyg . Dwa tygodnie temu zaczęły rosnąć mi piersi ,najpierw tak delikatnie jak na okres a teraz są ciężki i nabrzmiałe , sutki mega duże i sterczące ,mega wrażliwe .od tamtego czasu mam wzdęty brzuch co wcześniej tak nie miałam .Ciągle bulgocze mi w podbrzuszu a czasem pobolewa mnie jak na okres ,od tygodnia doszło bardzo częste sikanie . Sikam często i dużo .
No i jeszcze ta szyjka macicy ciągle jest wysoko ,twarda i zamknięta .Od tyg wzrost temperatury ,średnio 37 . Dziewczyny zaczynam się denerwować ,co myślicie 😐

reklama
Witam 🙂 Kobietki chciałam się poradzić .Może ktoś tak miał jak ja . Zacznę od tego że mam już 46 lat i ostatni rok miesiączkuje nieregularnie . Podejrzewam że wchodzę pomału w okres okolomenopalzalny .Miesiączki są raz obfite raz skąpe. I przyzwyczaiłam się już że raz @ jest wcześniej raz później .W tym cyklu już 38 dni nie mam @ ,dodam że mój cykl zawsze był krótki 26 dni. I ta sytuacja mnie martwi lecz objawy jakie mam od dwóch tyg . Dwa tygodnie temu zaczęły rosnąć mi piersi ,najpierw tak delikatnie jak na okres a teraz są ciężki i nabrzmiałe , sutki mega duże i sterczące ,mega wrażliwe .od tamtego czasu mam wzdęty brzuch co wcześniej tak nie miałam .Ciągle bulgocze mi w podbrzuszu a czasem pobolewa mnie jak na okres ,od tygodnia doszło bardzo częste sikanie . Sikam często i dużo .
No i jeszcze ta szyjka macicy ciągle jest wysoko ,twarda i zamknięta .Od tyg wzrost temperatury ,średnio 37 . Dziewczyny zaczynam się denerwować ,co myślicie 😐

Że jesteś Ania 48 Lat i wczoraj pół forum Ci pisało, że to nie to... 😁

Do góry