Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
`i ciągle mi się nie mieści w głowie co za wrednym egiostą trzeba być żeby wypiąć się na własne dziecko i nawet się nie zaiteresować czy ma co jeść i czy dostał cokolwiek na prezent na gwiazdkę.... jak mogłam tak ślepo kochać takiego du...ka??? trzy lata zmarnowane na takiego faceta....
a ja jakoś po tym wolnym nie mogę wrócić do rytmu pracy dziś to mi się strasznie spać chce, ale się umęczyłam w nocy śnił mi się ojciec małego i że go pobiłam 

co to w tej głowie człowieka siedzi ;-)Dziewczyny mam pytanie
jestem w ciazy juz zblizam sie do finiszu w 4 miesiacu ojciec dziecka mnie zostawil - narazajac na stres, stany depresyjne, zwatpienie w egzystencje , w to czy dam sobie sama rade z utrzymaniem, wychowaniem dziecka itd ( trwalo to chwilke, bo szybko sie ogarnelam)
od tamtej pory z jego strony cisza. Naturalnie chce zeby dziecko nosilo jego nazwisko, zeby mialo ojca, aczkolwiek z ograniczonymi prawami rodzicielskimi , plus do tego wymog by placil alimenty na syna . Jak to wyglada od strony prawnej , Podkreslam ze od 4 miesiaca ciazy do teraz nie przejawial zadnego zainteresowania, wszelakiego rodzaju zakupy, wyprawki itd robie sama z wlasnej kieszeni -on postanowil sie w to nie wtracac. Jestem tez w ciazy zagrozonej - od 20 tygodnia na podtrzymaniu . zwiazane sa z tym koszta wizyt u lekarza, leki, szereg dodatkowych badan .
Czy moge starac sie o ograniczenie praw ojcowskich , zadajac przy tych alimentow i zwroty polowy sumy za okres zwiazany z ciaza ( wyprawki, lekarze, badania itd )????