Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
radzilabym ci nic nie wydlubywac! POD RZADNYM POZOREM BEZ UPRZEDNIEJ KONSULTACJI Z LEKARZEM! Ja swojemu synkowi przecieralam delikatnie pepuszek jodyna i strupek sam odpadl. Ale najpewniej bedzie jak pediatra obejrzy.dziewczyny mam dwie sprawy, prosze pomóżcie mi. Położna kazała mi przemywac pępuszek spirytusem, jest juz ładniei zagojony a pomimo to kazała 3 razy dziennie przemywac. No i zaczelam tak robic i teraz codziennie jest troche krewki. Powiedziala ze mam to wydłubywac az zniknie...martwie sie ta krewka mały ma 3 tygodnie i caly czas mu leci ta krewka, a ja nadal przemywam i nie wiem jak długoi jeszcze jadeno mnie martwi mały bardzo czesto ma czkawke, ustepuje ale go meczy...czy to minie?
. Acha i powiem Wam "ciekawostke", ja wcale nie przemywalam spirytusem, ani razu. Podczas kapieli uwazalam zeby pepuch za bardzo sie nie zamoczyl, a brud wymywalam przegotowana woda. Pepuch zagoil sie blyskawicznie. Na usprawiedliwienie dodam ze mieszkam w Szkocji i tu nikt nie uzywa spirutu, i dzieciaki maja super pepuszki. Nie ma co za bardzo przy pepuchach krecic, bo jeszcze sie zaszkodzi:-(.....witaj mam dwoje dzieci i znam super sposob polecony przez pediatre 3kropeli cytryny(soku)do buzi!!!!!!!!!!!!

cytrusy sa pryskane środkami ktore opuźniaja ich psucie sie aby mogly byc przeworzone w trakcie dlugich podrózy do PolskiNie wiem czy karmisz piersia bo ja podaje poporstu piers i szybko czkawka mija. Dla starszych dzieci to chyba ciepla woda do picia![]()
.