ale skoro forever wywołała wilka z lasu to od razu porusze pewne tematy:
- przepraszam za moja opieszałość w temacie kogoś nowego, kto chciał sie dopisać do listy. Jakoś mi umknęła ta cała dyskusja. Po przeczytaniu postanowiłam usunąć wszystkie posty nie na temat i najchętniej zamknęłabym wątek. Tak, żeby lista była samą listą bez moziwości wpisywania komentarzy. Ja mam podobne odczucia jak forever - dla mnie to temat historyczny, są tu maluchy które rodziły się "na" naszym forum.
- ponieważ nowe mamusie dochodzą a stare odchodzą fajnie byłoby zrobić ponowną listę np z okazji zbliżającego się Bożego Narodzenia? kolaż ze zdjęciami naszych półtorarocznych maluchów? Wtedy, ci którzy piszą z nami aktualnie będą mieli swoje miejsce na zaistnienie
- od czasu do czasu pojawia się ktoś z zewnątrz, z innego podforum czy całkiem spoza bb, kto oferuje sprzedać różnych rzeczy. Wiadomo, że niektóre ogłoszenia to oczywisty spam i te kasuję bez żadnego pytania. Ale oferty typu "sprzedam ubranka po swoim synku - mama marcowa" to inna rzecz. Jako moderator powinnam takie ogłoszenia od razu kasować i zgłaszać. Ale jakiś czas temu była na ten temat dyskusja i wiele z was powiedziało, że te ogłoszenia się im przydają. Mogę więc przymnkąć na to oko i je zostawiać jeśli chcecie.
proszę, wypowiedzcie się!