Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Ha,no to ja tez czekam niecierpliwie do wtorku,bo my nie dość,że zmieniliśmy adres to i numer kontaHej dziewczyny - po 9 miesiącach regularnego płacenia Child Benefit od maja nie dostaliśmy pieniędzy. W marcu się przeprowadziliśmy i wysłalismy list do co. Donegal z nowym adresem.
W maju - jak nie było wpłaty byłam w Social Welfare i raz jeszcze podałam nowy adres (powiedzieli, że nie dotarło do nich moje pismo - czyli jednak też gubią przesyłki).
Czy ktoś z Was miał podobną przygodę? Zastanawiam się czy będziemy czekać teraz dwa lata czy w czerwcu przyjdzie już wyrównanie... Im bliżej wtorku tym bardziej się niecierpliwię...

Dziewczynki pochwale sie odnosnie mojego macierzynskiego a mianowicie w ostatni dzien dostalam nadplate z calych 26 tygodni ( wczesniej mialam najnizsze ) a teraz dorownali mi do najwyzszego , czyli jednak praca w polsce dala mi bardzo duzo
a co do konca macierzynskiego to teraz poszlam na chorobowe ( aby nie wracac dopracy) moj GP dal mi 4 tygodnie . Pozdrawiam

A nie mówiłamDziewczynki pochwale sie odnosnie mojego macierzynskiego a mianowicie w ostatni dzien dostalam nadplate z calych 26 tygodni ( wczesniej mialam najnizsze ) a teraz dorownali mi do najwyzszego , czyli jednak praca w polsce dala mi bardzo duzo![]()