reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

reklama
Dziewczyny przyszła mi decyzja o CHB dla małej w której mam że od kwietnia będa mi przesyłać na konto 300 a dostałam tylko 150 :dry:nie wiem czy mam poczekać i zobaczyć za miesiąc czy wyrównają czy postarać się do nich dodzwonić:confused: co sądzicie??

Dziewczyny przyszła mi decyzja o CHB dla małej w której mam że od kwietnia będa mi przesyłać na konto 300 a dostałam tylko 150 :dry:nie wiem czy mam poczekać i zobaczyć za miesiąc czy wyrównają czy postarać się do nich dodzwonić:confused: co sądzicie??
dzwon bo powinni ci zwrócic teraz,pewnie sie "pomylili"

Ja wiem,że może nietakt pisać o tym dzisiaj,ale dla mnie to ważne.Czy jeżeli na decyzji o przyznaniu mi urlopu macierzyńskiego były daty 12.10.2009-10.04.2010 to czy dziś powinnam dostać ostatnią wpłatę czy już nie?Bo zawsze w soboty miałam na koncie a dziś puchy:(

macierzyński powinien wpłynąć na konto 26 razy - czyli tyle ile jest tygodni macierzyńskiego - 26 tygodni!
Najlepiej przejrzyj historię konta i policz ile masz razy wypłacone.
Jak miałam podobny problem, wydawało mi się, ze powinnam dostać jeszcze kaskę, ale niestety...
pozdrawiam!

reklama
Do góry