reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Sprawy socjalne i urzedowe w Irlandii

hehe, ja tez moglabym swojego M wyslac, bo ma male problemy ze skora... ale On to za Chiny by nie poszedl :/ Taki typ. Wiec wszystko musze sama zalatwiac, a tez nie lubie latania i zalatwiania... Co do GP to mi tez wsio ryba, kto podpisuje, zadnego nie znam i w zasadzie kazdy taki sam, pozal sie Boze...

reklama
Trochę racji w tym, że niekoniecznie musi Ci podpisać, on mają limity, my dłuuuugo czekaliśmy na podpis, bo mieli full i nie mogli nas przyjąć, ale teraz bez problemu. Ja i Ania pojawiałyśmy się u lekarza, bo GP jeszcze z czsów ciąży, potem Ani badania, szczepionki

Ja tez mam jednego lekarza od dłuższego czasu,z tym ze ona nie dość ze nie przyjmuje na MC,to jeszcze jest dalej niż 7mil:-(
Czytałam,ze jeśli 3ch GP nie zechce podpisać,wyznacza Ci sami, z góry

madbebe nam właśnie wyznaczyli sami.
Poszliśmy do HC tam gdzie wydają formy na MC i nam babka odrazu wpisała do formy lekarza jaki nam przysługuję.Z tą formą udaliśmy się do przychodni i tam ją zostawiliśmy do wypełnienia,nic nie płacąc :tak:

p.s tylko my poszliśmy do HC ogólnie dowiedziec się o jakiś spis lekarzy bo dopiero co się przeprowadziliśmy do Portlaoise :tak:

Ostatnia edycja:
hmmm...ciekawe..Coś mi świta ze w tej przychodni widziałam biuro kolesia,który przyznaje MC...wiec może i z nami tak zrobią :confused: A. dopyta w recepcji(mam nadzieję..;-):-D) Dzięki!

MAdbebe to wysli A niech on idzie do jakiegos wracia....z ta forma na MC...jak mu sam nie napisze tego listu to niech mu powie zeby napisal :)

madbebe ja pamiętam że jak ja szłam podpisać na MC to włańie w recepcji zostawiałam formę i mi podpisali
a i tak u nas przyjmuje kilku lekarzy i nie zawsze trafiam do tego mojego , ale do innyh a mam wpisanego na MC tego głównego lekarza
tyle że ja do niego wcześńiej chodziłam zanim miałam MC więc dlatego mogłam sobie go wisać..
a Ty nie wiem jak bedziesz miała ale powinien Ci podpisac każdy

reklama
A ja myślę ze odnośnie CHB to możliwe.Mogli przysłać formę sprawdzająca na stary adres..a Ty jej nie dostałaś.Chyba ze odbierasz pocztę ze starego domku i wiesz, ze tego nie zrobili.Co do FISu-raczej niemożliwe,bo tam żadnych papierów sprawdzających nie przysyłają:no:

Do góry