Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A mi się robi jakieś bolące zgrubienie po cesarce :-( 2 dni temu zdjęto mi szwy może dlatego ?kupiłam sobie maśc na zrosty ale na ból to nie poradzi :/
zle sie rozeszlo i co z tym zrobić ? to zniknie ?ja tez tak mialamzle sie rozeszlo
![]()
ja tez tak mialamale sie rozeszlo
![]()

i co z tym zrobić ? to zniknie ?
No to poczekama to prawda, że po cesarce połóg szybciej mija ? bo ja Wam powiem, że zadnych odchodów połogowych nie miałam - chyba dobrze mnie oczyścili- i leci naprawdę mało, jak ostatniego dnia okresu ..... teraz już nie krew czerwona a brązowa
![]()

ja tez tak mialam Przegotowanej zimnej i nie zaleca sie czesciep podmywac jak dwa razy na dzien![]()
a pozwolili Ci juz maściami smarowac ? bo ja chciałam właśnie taką na blizne maść jakąś to pani farmaceutka w aptece powiedziała ,ze jeszcze za wcześnie jest na jakieś smarowaniaA mi się robi jakieś bolące zgrubienie po cesarce :-( 2 dni temu zdjęto mi szwy może dlatego ?kupiłam sobie maśc na zrosty ale na ból to nie poradzi :/

krwawienie w pierwszej/drugiej dobie , póżniej takie jak pod koniec miesiaczki trwało chyba z 5dni...ok tygodnia już tylko lekkie plamienie aż do teraz...ale takie naprawde lekkie-samych mikro wkładek używamNo to poczekama to prawda, że po cesarce połóg szybciej mija ? bo ja Wam powiem, że zadnych odchodów połogowych nie miałam - chyba dobrze mnie oczyścili- i leci naprawdę mało, jak ostatniego dnia okresu ..... teraz już nie krew czerwona a brązowa
![]()