Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I boję się no.... Jakis śluż też się pojawia. Czemu do macicy az Mea? Wziernika nie wkladal? Jejku az mnie otrzepalo. Mne lekarz rodzinny widzial ale w ubraniu. Tutaj nie badaja chyba, ze cos by bylo nie tak. Do gina pojde w lutym w pl.
witajcie,
jestem grudniówką, do tej pory tylko na forum regionalnym bywałam.
Ale mam problem połogowy i widzę, ze tu aktywnie dyskutujecie, więc może coś doradzicie...
Jestem 5 tygodni po porodzie, w tamtym tygodniu już wydawało mi się , że konczę krwawienie, bo było brunatne, żółte i skąpe,wystarczyły małe wkładki; a w nocy prawie wcale. A od kilku dniu znowu różowe, obfitsze, muszę mieć podpaski. Nic mnie nie boli, ale wczoraj miałam temp.38,2I boję się no.... Jakis śluż też się pojawia.
A najdziwniejsze, ze tam na dole mam jakiś jakby piasek, drobne okruszki wyczuwalne podczas mycia. Położna nie wie co to jest? A ja już jestem w panice strasznej.
Do lekarza dopiero za tydzień mogę iść :-(
witajcie,
jestem grudniówką, do tej pory tylko na forum regionalnym bywałam.
Ale mam problem połogowy i widzę, ze tu aktywnie dyskutujecie, więc może coś doradzicie...
Jestem 5 tygodni po porodzie, w tamtym tygodniu już wydawało mi się , że konczę krwawienie, bo było brunatne, żółte i skąpe,wystarczyły małe wkładki; a w nocy prawie wcale. A od kilku dniu znowu różowe, obfitsze, muszę mieć podpaski. Nic mnie nie boli, ale wczoraj miałam temp.38,2I boję się no.... Jakis śluż też się pojawia.
A najdziwniejsze, ze tam na dole mam jakiś jakby piasek, drobne okruszki wyczuwalne podczas mycia. Położna nie wie co to jest? A ja już jestem w panice strasznej.
Do lekarza dopiero za tydzień mogę iść :-(
moze to nic groznego ale powinnas zareagowac.ja bralam te piguly przez 7 lat ! tez sie zarabiscie czulam ,cykl jak w zegarku ...ale pozniej to juz mialam kosmos jak odstawilam ! Pewnie to tylko moj organizm tak zareagowal i na innych tez by mi sie tak narobilo.ale a trakcie brania bylo super!

Po tych pigółkach się bardzo dobrze czułam....nic nie tyłam ani 1kg....
Powiem tak;- zamierzam karmić Klaudiusza pół roku i potem wrócę do tych pigółek bo jak dla mnie są świetne....![]()
mam nadzieje,że u mnie też będzie ok:-)ja bralam te piguly przez 7 lat ! tez sie zarabiscie czulam ,cykl jak w zegarku ...ale pozniej to juz mialam kosmos jak odstawilam ! Pewnie to tylko moj organizm tak zareagowal i na innych tez by mi sie tak narobilo.ale a trakcie brania bylo super!
mi pani farmaceutka powiedziala ,ze jeszcze za wczesnie...jak bede u gina to sie dopytamDziewczyny a kiedy po cesarce można zacząć stosować maść na bliznę? 3 tygodnie to chyba jeszcze za szybko nie? Bo nie jestem pewna, czy ta blizna się już wytworzyła. Ja po 1 operacji stosowałam maść cebulową Cepan- jest dość dobra. Tak samo można stosować Contratubex- też jest cebulowa, ale chyba ze 3 razy droższa od Cepanu, a działanie takie same.

A jak nisko macie te blizny??
Bo ja byłam cieta baardzo niskonajpierw po Antku po trzech latach nawet blizny juz nie było a poza tym to musiałabym sie na łyso ogolić zeby to cięcie było widać.