reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

SPRZEDAM, KUPIĘ, ODDAM - podwójne ubranka, zabawki, i inne gadżety...

reklama

Edytka-
w PL chyba bedzie ciężko znaleźć ci ten model, ja teraz kupowałam sama spacerowkę GT i nigdzie nie ma używanej nawet z gondolkami z nowym tez jest problem. Patrzyłam też na de i nl też brak. To dość nowy model bo 2012 i najszybciej używaną znajdziesz w uk ale za ta kasę to kupisz nowy wózek tutaj. Tylko z tego co wiem na dany moment żaden sklep nie ma tego wózka (choć mają go wystawionego np na allegro) i importer bedzie miał dostawę maj/czerwiec. Jeśli możesz poczekać to naprawdę warto bo jest rewelacyjny:) prowadzi sie go delikatni powiedziałabym ze sam jedzie jak po masełku:) a jak masz jakichś znajomych w uk to może ci sprowadzą jakas używkę?

dzięki :) możemy poczekać do maja, jestem nastawiona na nowy, ale może się akurat trafi używany ;) pytałam w sklepach to można zamówić ale nie wszędzie są kolory z 2014 r

Witam Wszystkich,

Jestem zainteresowana kupnem wózka Baby Jogger City Select - cały zestaw:
2 gondole+2 spacerówki+2 nosidełka - najlepiej Maxi Cosi, które pasują do tego wózka wraz z adapterami.
Dodatkowe wyposażenie jak folie, moskitiery itd. mile widziane:-)
Może ktoś w najbliższym czasie będzie sprzedawał ten wózek?
Bardzo proszę o info na PW.

Za ok 2 miesiące będę sprzedawać wózek TFK Twinner Twist Duo. W skład zestawu wchodzi spacerówka, 2 gondole oraz 2 foteliki maxi cosi cabrio fix. Spacerówka wygląda tak: ..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE 2014 - sklep internetowy: TFK Twinner Twist Duo bliźniaczy wózek spacerowy SUPER PROMOCJA nasz kolor to brąz. Gondole są w kolorze stalowym foteliki kolor czerwony. Jest możliwość zamontowania fotelików na ramie wózka trzeba tylko dokupić adaptery. Osoby zainteresowane proszę o kontakt. Piszę tutaj o sprzedaży wózka tyle wcześniej bo może któraś mama będzie zainteresowana zakupem i będzie mogła go sobie zarezerwować. Polecam

IMG_8838.jpgTak prezentuje się wózek z gondolami.

Oczywiście nie napisałam najważniejszego. Cena całego zestawu to 2900 zł. Do spacerówki dodam jeszcze parasolkę w kolorze zielonym a w sumie limonkowym.

Załączniki

• IMG_8838.jpg
    IMG_8838.jpg
    25,6 KB · Wyświetleń: 98
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry