reklama

Sprzedam, kupię, poszukuję....

kpjm my uytkujemy delti liv, kosztował 280zł. Jestem bardzo zadowolona. Ładnie się składa, dobrze prowadzi, świetnie podbija pod krawęźniki. Naprawde polecam, a do tego jest tani.

reklama
rogal.jpg
Rogal - poduszka do karmienia (używana w bardzo dobrym stanie)

ze zdejmowaną poszewką, wypełniona atestowaną kulką sylikonową

zapinana na bezpieczny suwaczek.

15,99

Witajcie,

jak dla każdej mamy ich dzidzia jest i będzie najpiękniejsza. Może warto uwiecznić niemowlaka na profesjonalnej fotografii?

Poniżej możecie zobaczyć Maksymiliana, który miał dwa dni, a zdjęcia wykonane w szpitalu przy Polnej:

max5e.jpg

max3m.jpg

max2qj.jpg

max4vg.jpg

max1b.jpg

Jeśli zdjęcia podobają się Tobie i chciałabyś mieć podobne ze swoim Skarbem to napisz: info@yannkes-art.pl
Zdjęcia mogą być wykonane w szpitalu, a także w Waszym domu, w Poznaniu i okolicach.

pozdrawiam
Damian

P.S. przepraszam za taką formę reklamy ale to idealne miejsce by dotrzeć do przyszłych i obecnych mam z Poznania...

Jeśli myślisz o założeniu Klubu Malucha w Poznaniu ta oferta jest dla Ciebie.
Klub w świetnej lokalizacji łączący funkcje opieki nad dziećmi, organizacji urodzin, doskonałej sali zabaw dla najmłodszych i miejsca organizacji warszatów i zajęć.
Cena 30 000zł
Proszę o kontakt drogą mailową:
losalindir@hotmail.com

czesc dziewczyny,czy jest jakas mama z Puszczykowa?
oddam za darmo
1.bobovita po 6mc kaszka ryzowa z gruszkami wazna do 14.04.2012
2.bobovita po 4mc kaszka mleczno ryzowa z bananami na mleku modyf. wazna do 04.04.2012
oraz sloiczek bobovita po 4mc - obiadek delikatna marchewka wazna do 7.12.2012 - od momentu zakupu trzymany w lodowce

syn obrazil sie na wszystkie kaszki:(

Dziewczyny, rodzę na koniec października, jaki wózek głęboki byście doradziły na zimę, zakładając, że dzidziuś może być duży (pierwszy syn miał 58cm jak się urodził i ten też się zapowiada obiecująco :-D), tak, żeby spokojnie, w zdrowiu przejeździć wózeczkiem?

reklama
Dziewczyny, rodzę na koniec października, jaki wózek głęboki byście doradziły na zimę, zakładając, że dzidziuś może być duży (pierwszy syn miał 58cm jak się urodził i ten też się zapowiada obiecująco :-D), tak, żeby spokojnie, w zdrowiu przejeździć wózeczkiem?

mój synek miał 57cm jak się urodzil i bardzo szybciutko rósł w górę, miałam jedo bartatinę i bardzo sobie chwalę ten wybór, bartatina służyła nam zimą (młody urodził się na początku lutego) - duża wygodna gondola, duże pompowane kółka, stelaż na wahaczach - super :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry