Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
fakt na obornickiej mają ceny z kosmosu to tak jakby kupic dziecku limuzynę ale wózki extra wiec cena do nich odpowiedniaa Pinka przecież chce kupić wózek za 2 tysiące
;-)

a ja tez mam pytanko odnosnie spacerowek parasolek. Jaka bedzie dobra dla 5 miesiecznego dziecka? bardzo fajna mi sie wydaje peg perrego plik 3 ale cena jak dla mnie zabojcza. znacie cos podobnego??

ja kupiłam mojej parasolkę dopiero na roczek po tym jak już śniegi ustały ;-) (dałam 300zł bo żal mi było kupic coś czym własciwie po pół roku mało się porusza bo woli biegać) ...wiadomo że po śniegu o ile w tym roku będzie
to też lepiej poruszać się czymś większym albo chociaż czymś z dobrymi kołami
a jesli to ma być tylko spacerówka na krótki wypad to też szkoda tyle kasy za nią dać lepiej kupić coś innego za to dziecku a kupić o połowę tanszą
;-)no chyba ze kogoś stać i cena nie gra roli 
CONECO FLASH(2009) MIEJSCE NA KUBEK I TELEFON (428718570) - Aukcje internetowe Allegro
a co myslicie o tym wozku???????????mnie sie ogólnie podoba ale nie wiem jak z ta rączką bedzie hehe
nie ciekawe te rączki hehe