reklama
No to może ja zacznę, bo widzę ży wy jakieś takie nieśmiałe 
Koleżanka z pracy robi polarki z kubusiem puchatkiem z wyszytym imieniem dziecka z tyłu na plecach. Dostępne w kolorze różówym lub niebieskim, wszystkie rozmiary, cena 15 euro. Robi też papućki i ręczniki plażowe ale jakie ceny nie wiem bo nie pytałam.
A tak prezentuje się polarek mojej Claudusi :-)

Koleżanka z pracy robi polarki z kubusiem puchatkiem z wyszytym imieniem dziecka z tyłu na plecach. Dostępne w kolorze różówym lub niebieskim, wszystkie rozmiary, cena 15 euro. Robi też papućki i ręczniki plażowe ale jakie ceny nie wiem bo nie pytałam.
A tak prezentuje się polarek mojej Claudusi :-)
Załączniki
aneta 2222
Entuzjast(k)a
niunia_2008
mama Wiktorii :)
agasta- a czy te bluzy maja jakiś rozmiar? bo chciałabym 86. a i jescze ile tak mniej więcej kosztuje przesyłka?
beauty
Zadomowiona(y)
No to jak tak mieśmiało...
Szyję Mei Tai - nosidła miękkie pochodzące z kultury azjatyckiej. Przeznaczone dla dzieci od m.w 4 m-ca życia do... 25 kg :-) Dziecko można nosic na brzuchu lub plecach. Sama przetestowałam takie nosidło i bardzo je sobie chwalę.
Zagłówek i pasy wypełnione gąbką dla wiekszego komfortu dziecka i osoby noszącej. Cena 40 euro
Szyję Mei Tai - nosidła miękkie pochodzące z kultury azjatyckiej. Przeznaczone dla dzieci od m.w 4 m-ca życia do... 25 kg :-) Dziecko można nosic na brzuchu lub plecach. Sama przetestowałam takie nosidło i bardzo je sobie chwalę.
Zagłówek i pasy wypełnione gąbką dla wiekszego komfortu dziecka i osoby noszącej. Cena 40 euro
Załączniki
Ostatnia edycja:
beauty
Zadomowiona(y)
I jeszcze jakby ktoś był zainteresowany, tworze przewijaki podrózne. Boczne kieszenie pomieszcza zapasowe pieluchy, chusteczki itp. Podklady z flanelki ( w zestawie 3 szt)mocowane na rzepy. Przewijak sklada sie do rozmiaru mniej wiecej 20 x 26 cm. cena 12 eu
Załączniki
Ostatnia edycja:
reklama