Sprzedam Gerber 1, początkowe mleko dla niemowląt, od urodzenia, 350 g Zostało mi 10 kartonów mleka chętnie sprzedam
reklama
Sprzedam karuzele Tiny Love klasyczną. Karuzela klasyczna zawiera 20 minut muzyki klasycznej (Bach, Mozart) oraz dźwięków natury, specjalnie dobranej przez specjalistów, czołowych muzykologów, którzy dostosowują ją do potrzeb rozwoju noworodków. Karuzela w nocy zamienia się w lampkę nocną z delikatnym światełkiem. Zestawy zawieszek Tiny Love do łóżeczka zostały opracowane we współpracy z wiodącymi psychologami i oczywiście z rodzicami. Każda z trzech postaci zawieszonych na karuzeli: królik, ptaszek, konik oraz kolorowe piramidki, porusza się zmuszając dziecko do wodzenia wzrokiem i zapewniając bogate doznania sensoryczne. Dziecko zainteresuje się również biało-czarnymi spiralami. Cena w sklepach wacha sie od 142 do 200zł + koszt przesyłki. Ja sprzedaje ją za 80zł i jest w stanie idealnym po mojej córci.

Miejsce odbioru Gdańsk.

Miejsce odbioru Gdańsk.
Witam
Mam na sprzedaz ciuszki i zabawki po mojej corci
i gadzety dla mamy
-mata edukacyjna tiny love koncert zwierzat
-sukienki
-futerko
-dresiki
-body,pajace
wszystko w stanie idealnym i w przystepnych cenach
Mam na sprzedaz ciuszki i zabawki po mojej corci
-mata edukacyjna tiny love koncert zwierzat
-sukienki
-futerko
-dresiki
-body,pajace
wszystko w stanie idealnym i w przystepnych cenach
Ostatnia edycja:
margerrita
Fanka BB :)
hej mam do sprzedania
butelki NUK 2x300mm, 3x 150mm, 15zl
niekapki NUK - EASY LEARNING - 20zl
szczoteczki nuk 12zl
plyn do mycie (termin ważnosći do 09.2012) 10zl
wszytsko nowe orginalnie zapakowane

mam rowniez do sprzedania kolo SWIMTRAINER - 6-18 KG -wiek od 6miesięcy idealne na wyjazd wakacyjny - basen! dosatliśmy w przezencie a na urlpie nie bylismy

butelki NUK 2x300mm, 3x 150mm, 15zl
niekapki NUK - EASY LEARNING - 20zl
szczoteczki nuk 12zl
plyn do mycie (termin ważnosći do 09.2012) 10zl
wszytsko nowe orginalnie zapakowane

mam rowniez do sprzedania kolo SWIMTRAINER - 6-18 KG -wiek od 6miesięcy idealne na wyjazd wakacyjny - basen! dosatliśmy w przezencie a na urlpie nie bylismy

agushka
Fanka BB :)
Cześć Dziewczyny 
Nazywam się Agushka i jestem babyboomową mamą rocznej Basi
Chciałabym Was zaprosić do zapoznania się z moim rękodziełem - tworzę kolorową niemowlęcą pościel, śpiworki dla dzieci i inne praktyczne akcesoria. Ponieważ wszystkie przedmioty są wykonywane ręcznie istnieje możliwość uszycia rzeczy pod specjalne zamówienie (rozmiar, kolor itp.)
Może Was coś zaciekawi? Zapraszam na
https://www.facebook.com/pages/kumka...5408174?ref=hl
Jeśli byłybyście zainteresowane zakupem - proszę podajcie hasło 'baby boom' a otrzymacie 10% zniżkę
Zapraszam!
Zobacz załącznik 563371Zobacz załącznik 563372Zobacz załącznik 563373Zobacz załącznik 563374Zobacz załącznik 563375Zobacz załącznik 563376Zobacz załącznik 563377Zobacz załącznik 563378Zobacz załącznik 563379Zobacz załącznik 563380
Nazywam się Agushka i jestem babyboomową mamą rocznej Basi
Chciałabym Was zaprosić do zapoznania się z moim rękodziełem - tworzę kolorową niemowlęcą pościel, śpiworki dla dzieci i inne praktyczne akcesoria. Ponieważ wszystkie przedmioty są wykonywane ręcznie istnieje możliwość uszycia rzeczy pod specjalne zamówienie (rozmiar, kolor itp.)
Może Was coś zaciekawi? Zapraszam na
https://www.facebook.com/pages/kumka...5408174?ref=hl
Jeśli byłybyście zainteresowane zakupem - proszę podajcie hasło 'baby boom' a otrzymacie 10% zniżkę
Zapraszam!
Zobacz załącznik 563371Zobacz załącznik 563372Zobacz załącznik 563373Zobacz załącznik 563374Zobacz załącznik 563375Zobacz załącznik 563376Zobacz załącznik 563377Zobacz załącznik 563378Zobacz załącznik 563379Zobacz załącznik 563380
reklama
Alex.
Wdrożona(y)
Kupię wózek 3w1 ( gondola, spacerówka, fotelik z adapterem) ładny, zadbany...Jeśli taki posiadacie to prosze o zdjecia 
reklama