Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Sprzedam karuzele Tiny Love klasyczną. Karuzela klasyczna zawiera 20 minut muzyki klasycznej (Bach, Mozart) oraz dźwięków natury, specjalnie dobranej przez specjalistów, czołowych muzykologów, którzy dostosowują ją do potrzeb rozwoju noworodków. Karuzela w nocy zamienia się w lampkę nocną z delikatnym światełkiem. Zestawy zawieszek Tiny Love do łóżeczka zostały opracowane we współpracy z wiodącymi psychologami i oczywiście z rodzicami. Każda z trzech postaci zawieszonych na karuzeli: królik, ptaszek, konik oraz kolorowe piramidki, porusza się zmuszając dziecko do wodzenia wzrokiem i zapewniając bogate doznania sensoryczne. Dziecko zainteresuje się również biało-czarnymi spiralami. Cena w sklepach wacha sie od 142 do 200zł + koszt przesyłki. Ja sprzedaje ją za 80zł i jest w stanie idealnym po mojej córci.
hej mam do sprzedania
butelki NUK 2x300mm, 3x 150mm, 15zl
niekapki NUK - EASY LEARNING - 20zl szczoteczki nuk 12zl
plyn do mycie (termin ważnosći do 09.2012) 10zl
wszytsko nowe orginalnie zapakowane
mam rowniez do sprzedania kolo SWIMTRAINER - 6-18 KG -wiek od 6miesięcy idealne na wyjazd wakacyjny - basen! dosatliśmy w przezencie a na urlpie nie bylismy