reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
phelania jak czapa inki będzie gotowa biorę się za waszą:)
tylko ob. główki młodego proszę, czapa i tak jest uciągliwa ale przynajmniej będę wiedziała czym się posiłkować.
freiya bardzo się cieszę że podobnie jak i Izi wasz egzemplarz też spasował:):) Emi super wygląda!!!!

Asko ja tez się pisze na czapeczke ofkors, bo widze ze coraz wiecej chetnych :) Wiec ustawiam sie w kolejce :) Jak bedzie moja kolej to dasz nac to powiem jaka chce i z jakich kolorkow :)

dziewczyny nie ma problemu, poki co udaje mi się pogodzić obowiązki dzieci i robienie czap:) ale jest malutki problem mam nadzieję że nie będziecie złe ale, do poprzednich przesyłek musiałam dopłacić, bo kurde blaszka przekroczyly 2-3 g. w związku z czym przesyłka priorytetem polecony, w bąbelkowej kopercie kosztuje 6 zł, naprawdę nie zarabiam na przesyłkach:) a cena czapy nie ulega absolutnie żadnym zmianom. czyli łącznie byłoby 29 zł.

Bardzo się cieszę że się podobają... w sumie to wasza zasługa i doping do tego żeby zrobić te czapy dla innych dzieciaków mnie tak zmobilizowały i zachęciły:)

teraz robię czapę Ince
potem kolejno Phelania, Milva, Izi, Asieńka(daj znać bo pisałas na fb że byś chciała) Maleństwo, Dagne i Violett
ale uzbrojcie się kilka dni w cierpliwość, bo wiadomo produkcja ręczna trwa;p;p choć i tak szybko jakoś leci:)

ASKO to i ja bym się chciała wpisać w kolejke na czapy. Chciałabym męską i dziewczęcą dla Meli też, Jak będa w domku to zmierzę dzieciakom główki i dam znać jakie wymiary. Napisz na pw co i jak.

reklama
Freiya-Ale mi sie spodobała Emilka w tej czapeczce,

Asko
-Ja też sie ustawiam w kolejce po czapeczke. My mozemy poczekać-bo do jednego kombinezonu mamy juz czapeczke i szalik, ale wczoraj dostalismy kombinezon od teściowej-powiem Wam dziewczyny ze mnie teściowa zaskoczyła, bo ten co ja kupilam okazało sie ze na całą zime nie starczy i bede na pewno kupowala jeszcze jeden a tu taka niespodzianka i na dodatek ładny bo taki ni to fiolet ni śliwka-pochwale sie na odpowiednim wątku.

Asko-ale my chciałybyśmy czapeczke z szaliczkiem-da rade??, co do ceny to na pewno sie dogadamy

Do góry