reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

piesek dla Milvy, jestem w nim zakochana...(oczywiście na głowie dużo lepiej wygląda) wym. 21,5*2 i dł. 17,5 cm. piesek grafit.jpg oraz na zbyciu dwa twory weekendowe, wykończone dzisiaj z psiakiem:) jedna taka jak dla Aleksego była czyli granat zielen+ dodatki a druga śliwka zieleń + dodatki, wymiary obu czap 23,5*2 dł. 18,5, tak więc są spore więc będą na większą główkę(jako lużniejsze) i dłużej posłużą(jako juz przyległe bardziej), oczywiście już jak zawsze wchodzi w nie moj kamil, natomiast na Karolę (43 cm obwod) jest zdecydowanie za duża. sowy.jpg

reklama
maleństwo jesli tylko pasuje wam wymiarami to nie ma problemu. Jest wasza:) jesli podasz mi w miarę szybko na pw dane do wysyłki to jak będę szła na pocztę to wyślę razem z pozostałymi już dzisiaj:)

NASTAZJE to ja chcę tę bluzeczke ciemną z kotkiem i obie niebieskie, skorzysta z jednej moja chrześnica, bo po co Melci dwie takie same bluzeczki,

Mam komplecik : czapka + rękawiczki H&M rozmiar 74/80 6-12 miesięcy. Kupiłam kiedyś Adasiowi bo była przeceniona, ale on teraz ma kombinezon szary i nijak to mu pasuje. Bez metki.

DSC05460.jpg

Cena 12 zł

Milva- tak, to typowa zimówka - Adaś chodził w takiej samej, tylko niebieskiej w zeszłą zimę po urodzeniu. Jest wyszyta w środku polarkiem, tak samo rękawiczki. Adaś ma obwód głowy 47 cm i jest w sam raz.

reklama
Milva, potwierdzam. Widziałam te kompleciki w H&M i są bardzo fajne i ciepłe :)

Asko, śliczne te Twoje czapy, a i produkcja expresowa. Podobają mi się w każdym kolorystycznym wydaniu, ale chyba uwiodła mnie ta Freiyi :)

Do góry