reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

100dniówka.jpgHej może ktoś ma 100dniówkę ;) i chce kupić ?:):):)

reklama
PB271018.jpgPB271019.jpgPB271020.JPG
wymiary w pasie-38cm
długość od kroku w dół-89cm
Spodnie jednej z moich ulubionych firm Express ale są nowe nienoszone. BIODRÓWKI. Cena z metki 68$
PB271016.jpgPB271017.jpg
pas-39cm
Długość od kroku w dół-85cm

Spodnie firmy Loundry. Też bardzo dobra firma ;) no i są też nowe, takie bardziej na lato;) mi się wydaje. Cena z metki 68$.
Jakby ktoś był zainteresowany to mówić, zanim wystawię na allegro ;) Do ceny zawsze można się dogadać ;)

CO DO CEN TO MOŻNA POSUGEROWAĆ MI TROCHĘ, NIE ZNAM MOŻLIWOŚCI FINANSOWYCH ;) ALE ZAWSZE IDZIE SIĘ DOGADAĆ-ŻEBY W SZAFIE NIE LEŻAŁO ;)
Żeby tu nie śmiecić można na prv. Sukienkę nie więcej jak 50zł nie mniej jak 35zł-możemy się pospierać.
Spodnie to już inna bajka-bo nowe ;) ale też majątku za to nie chcę ;) ale nie mniej jak 50zł.

Załączniki

• pb271021.jpg
    pb271021.jpg
    25,3 KB · Wyświetleń: 61
Ostatnia edycja:
NETKA możesz wymierzyć tę sukienkę, szczególnie w piersiach i spodnie z EXPRESS ile w pasie mają, ogólnie wymiary jakbyś mi podała tych dwóch ciuszków. I cenę.

Wrzucam ubrania te, które mam, a jeśli czegoś nie ma to znaczy, że już poszło, jeśli Wy się nie zdecydujecie na jakieś tam ubrania-nie ma problemu, koleżanki chcą jeszcze :-DAle obiecałam i tu więc wstawiam!
pb221047.jpg20zł
Bluza Abercrobmie Rozmiar M Nieciekawo wyszła na zdjęciu-kolor zgniła zieleń, rękawy są dosyć długie(dzięki Bogu-dla mnie, bo mam ręce jak małpa-długie:-D)OD RAMIENIA W DÓŁ 55CM, DŁUGOŚĆ RĘKAWA OD PACHY 57CM, OD PACHY DO PACHY 44CM​
pb221048.jpgSpodnie Abercrambie 15zł
są to biodrówki, jak ktoś ma taki styl to są super-ja lubię marchewy. 41 cm w pasie, 83cm od kroku w dół nogawka
pb221042.jpgSpodnie Guess 15zł
Biodrówki. 40 cm w pasie, 80cm nogawka od kroku w dół

Załączniki

• pb221030.jpg
    pb221030.jpg
    17,9 KB · Wyświetleń: 52
  • pb221033.jpg
    pb221033.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 45
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry