reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Sprzedam/oddam/kupię - Grudniówkowa giełda

reklama
domu poszukuje waniliowa sowa, wypadek przy pracy;p;p, kolory real to te na zdjęcie na główce Karolki i Kamilka. Czapa jest waniliowo-pomarańczowo-turkusowa(hm.. bardziej taki ładny żywy niebieski) wymiary szer. 21,5*2, dł. do brwi 18,5 cm z nausznikami 24 cm. Na Karolkę jest zdecydowanie za długa, ale widziałam ze nasi chłopcy mają większe odlgłości do brwi i nie chciałam zeby była za krotka:) Jesli chodzi o szerokosc, pamiętajcie że pięknie sie poddaje- pasuje na Kamila(50cm) i wówczas się ciut z długości skróci:)
Na żywo bardzooo fajna:), powstała, bo nici na czapę Phelani nie dotarły jeszcze.. i nei mogę skończyć tamtej:)Zobacz załącznik 502943Zobacz załącznik 502941Zobacz załącznik 502942 edit: wstał bardziej odpowiedni model:) i tu przynajmniej widać ze czapa się super układa.. bo na tym małym drobiazgu to wisi.Zobacz załącznik 502945Zobacz załącznik 502946

Ostatnia edycja:
noo to czekamy jeszcze do wieczora czy ktoś z wczesniejszych lasek się pisze jak nie to czapa jest Kasi(tak tak jesteś na liscie;p)

kasia czapa jest wasza nie będziemy czekać dłużej:)
asienko kotek będzie skonczony.. jak mi kurrrr mac nici przyjdą myslałam że dzis listonoszka przyniesie a nie ma:( tak więc Phelania musi być chwilkę cierpliwa, a przez weekend zrobię jakąś czapę z tego co mam, i wstawię moze ktoś się skusi:)
malenstwo zapisane:) nawet juz oczy zrobione do waszej czapy;p

reklama
Do góry