reklama

Sprzedam/oddam/kupię - LIPCOWA GIEŁDA

reklama
w kropeczki fajne:) nie wiem dlaczego, ale nie lubie różowego,,a dla dziewczynek wszystko tylko rózowe,,paranoja....ubranka, posciele itp,,,a jak inny kolor to z autkiem itp
chyba jestem nienormalna..;)

Aniołku śliczne :) ja też będę chętna, tylko u mnie też trwają jeszcze negocjacje :-D ustalony jest Alan, ale ja chcę Leosia :rofl2:

pyska jasne tylko nie wszystko moge zrobic na kompie jako wizualizacje ;/ inaczej - za duzo pracy :) kazda moze sobie wuobrazic jak to bedzie wygladac jak macie jakies wzory slijcie pokombinuje

KOCHANE W ZWIAZKU Z DUZYM ZAINTERESOWANIEM LITEREK PROSZE PISAC NA MAILA : biuro@angel-design.com.pl lub priv BB
JESLI JAKAS MAMCIA JEST ZDECYDOWANA ZROBIMY WIZUALKĘ

WIELE Z WAS MYSLI JESZCZE NAD IMIENIEM I NIE ZNA PLCI WIEC POMYSLALAM SOBIE ZE JAK ZBIERZE SIE NP 10 DZIEWCZYN
TO WYSLE W JEDNYM DNIU WSZYSTKIE :) co myslicie?

przy okazji zaoszczedze troche na dojezdzaniu 30km po odbior wycietych liter hehe :)

reklama
Aniołek literki piekne, mam juz takie dla synka, dla Krystianka na pewno tez dokupie, ale odezwe sie później bo czeka nas zakup mebli i zmiana koloru ścian więc musze obmyślic zeby to wszystko pasowało:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry