Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
w kropeczki fajne nie wiem dlaczego, ale nie lubie różowego,,a dla dziewczynek wszystko tylko rózowe,,paranoja....ubranka, posciele itp,,,a jak inny kolor to z autkiem itp
chyba jestem nienormalna..
pyska jasne tylko nie wszystko moge zrobic na kompie jako wizualizacje ;/ inaczej - za duzo pracy kazda moze sobie wuobrazic jak to bedzie wygladac jak macie jakies wzory slijcie pokombinuje
KOCHANE W ZWIAZKU Z DUZYM ZAINTERESOWANIEM LITEREK PROSZE PISAC NA MAILA : biuro@angel-design.com.pl lub priv BB
JESLI JAKAS MAMCIA JEST ZDECYDOWANA ZROBIMY WIZUALKĘ
WIELE Z WAS MYSLI JESZCZE NAD IMIENIEM I NIE ZNA PLCI WIEC POMYSLALAM SOBIE ZE JAK ZBIERZE SIE NP 10 DZIEWCZYN
TO WYSLE W JEDNYM DNIU WSZYSTKIE co myslicie?
przy okazji zaoszczedze troche na dojezdzaniu 30km po odbior wycietych liter hehe
aniołek, jest sporo czasu na kupowanie literek za jakiś czas wznów temat, na pewno bedzie wiecej chetnychbo ja tez nie mam imienia na 100% wybranego,,,
Aniołek literki piekne, mam juz takie dla synka, dla Krystianka na pewno tez dokupie, ale odezwe sie później bo czeka nas zakup mebli i zmiana koloru ścian więc musze obmyślic zeby to wszystko pasowało