reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Sprzedam/oddam/kupię - LIPCOWA GIEŁDA

Aniołku, a jak bym chciała sama wymyślić literki i ew. jakieś wzorki to w jakim formacie najlepiej Tobie wysłać?? w PSie??

reklama
aniołek - skonczyla mi sie licencja na corela :/ ale coś wykombinuję :) jeszcze mamy dużo czasu..

odpisałam Ci na priv w spr. Twojego pytania

hej mamuski dzis wybieram sie wycinac literki mialam zapierdziel w sr i czw. i dzis znalazlam chwile
wiec ponawiam pytanie
czy sa juz jakies chetne na literki???? ja juz wiem ze bedzie MATEUSZEK :)))
czekam na odp. priv lub mail
wyciac zawsze mozna co do kolorow mozemy pozniej obgadac

Aniołek - tak jak pisałam na głownym, nie wiem czy nie zaginie mój post... :) Ja zlecę dopiero pon-wtorek.. dziś wieczorem się dowiem... w weekend postaram się zrobić projekt... poza literkami chcę jeszcze coś... nie wiem... ptaszka, kwiatek :) chyba, że okaże się - samochodzik :p

reklama
hej mamki
jakis czas temu bylam na zakupach z mezem i jak to bywa z mezami szybko szybko.... wrr ;/
i kupilam za maly stanik i gacie.... nawet przymierzyc zapomnialam....

wiec mam na sprzedaz Stanik do karmienia za 30zl rozmiar 80D

gatki poporodowe rozmiar 38-40 w sumie 2 paczki ;/ 4 szt. za 16zł

Do góry