Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Mam nadzieję, że mogę u Was zamieścić ogłoszenie, jeżeli nie, proszę moderatora o jego usunięcie.
Zaczęłam wystawiać powoli ubranka i inne rzeczy po mojej córeczce. Ubranka są w stanie idealnym/bdb, zadbane, uprane i wyprasowane. Będę wystawiać też inne ubranka - czekam aż mąż zrobi zdjęcia
Witam ponownie majowe mamusie. Ja na bieżąco wystawiam ciuszki po moim smyku, zapraszam do obserwowania aukcji może Wam się coś przyda. Teraz rozmiar 56 a już niedługo 62. Pozdrawiam i życzę wszystkiego naj naj naj w DNIU KOBIET.
Nie chce Wam zaśmiecać forum, ale jeśli chcecie dokupic coś do wyprawki Waszych Skarbów to zapraszam do mnie na aukcje allegro.Mój Synuś ma już 3 miesiące i szybko ze wszystkiego wyrasta
ja bym chetnie oddala cala tone kosmetykow i chusteczek nawilzajacych, ktore mi podarowano a ktorych nie chce uzywac, bo nie lubie tych firm (Pampers, Bübchen, JJ Penaten itp) ale obawiam sie, ze koszty przesylki z DE bylyby za duze. Jesli ktoras by chciala i miala pomysl jak to dostarczyc, to ja sie chetnie tego z domu pozbede :-) A mowilam wszystkim 1000 razy zadnych dzieciecych rzeczy bez porozumienia z nami
kugela - Bubchen wśród moich znajomych bardzo dobrą opinię ma, sama lubię Pampers, więc szkoda, że tak daleko mieszkasz;-) A Ty na co się zdecydowałaś skoro tylu firm nie lubisz?
Ja będę miała masę dziewczyńskich rzeczy po Lence, ale po akcji Carmelli czekam aż siuraka na świecie powitamy
Moja Lenka z 30.04. więc ubranka będą na Majówiątka idealnie pasować