reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Jest taka sprawa. Trudna. Jedna z naszych babyboomowych moderatorek dowiedziała się, że ma nowotwór. Stało się to kompletnie nieoczekiwanie, a szok spotęgowała informacja, że nowotwór jest złośliwy i niestety są przerzuty. Rozpoczęła się walka. Jeśli możesz wesprzeć Iwonę, bo wiesz jak ważne, żeby maluszki miały mamę - nie czekaj. Jeśli masz do niej pytania, wiesz, gdzie jej szukać. Przeczytaj i zadziałaj

reklama

"Środek mlekopędny" Herbapol !!!

nimfii

nadzieja umiera ostatnia
Miasto
kraków
Uwaga! Dla tych co stosowaly!:wściekła/y:

Preparat ten niedawno zmienil nazwe na Fito Mix Fix IV i zmienil też zastosowanie :no::szok:

Nie wiadomo dlaczego Herbapol nagle wycofał się z wczesniej zalecanych zastosowan tego "Środka mlekopędnego". Na opakowaniu byla informacja "tradycyjnie mieszanka stosowana jako środek mlekopedny", a w tej chwili informacja jest taka "produkt byl stosowany jako środek mlekopedny, ale jego skutecznosc nie zostala udokumentowana. ze wzgledu na brak wystarczajacych danych nie zaleca sie stosowania u kobiet karmiacych" :szok:

Stosowalam go prawie trzy miesiące, głównie jako pomoc w walce z kolkami u dziecka, a także wierzyłam w jego dzialanie pobudzajace laktacje. :wściekła/y::angry: Az mi brak słów na to... Dodatkowo pani w aptece odradzila stosowanie, gdyż nadmiar tych ziół może dziecku zaszkodzic :szok:

Czuje się jak naiwna idiotka... Najpierw sie cos poleca do stosoawnia, a potem sie wychofuja. Zla jestem bo czuje sie jakby przeprowadzali sobie test na osobach stosujacych ten preparat i naszych dzieciach. Teraz nagle sie opamietali ze moze miec to zly wplyw na dzieci :baffled::dry:

reklama
Nie wiadomo dlaczego Herbapol nagle wycofał się z wczesniej zalecanych zastosowan tego "Środka mlekopędnego". Na opakowaniu byla informacja "tradycyjnie mieszanka stosowana jako środek mlekopedny", a w tej chwili informacja jest taka "produkt byl stosowany jako środek mlekopedny, ale jego skutecznosc nie zostala udokumentowana. ze wzgledu na brak wystarczajacych danych nie zaleca sie stosowania u kobiet karmiacych" :szok:

:szok:...
Całe szczęście, że u mnie leży w szafce nieotwarte opakowanie. Kupiłam ten środek w aptece (na wszelki wypadek), ale nie stosowałam go, ponieważ miałam wystarczającą ilość pokarmu.

Ostatnia edycja:
Do góry