reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
widze, ze coraz więcej z Was juz ma problem z głowy, gratuluje zakupów...!!!
ja po głębszych zastanowieniach, kombinacjach i moralnych niepokojach ;) chyba jednak zdecyduje sie na tego mutsy transportera z pompowanymi tylnymi kołami, kurcze, bo tak najbardziej to mi by w każdym względzie odpowiadała maxi cosi mura 4, super wózek, solidnie wykonany można powiedzieć bez wad, ale ta waga...masakra..i jak to 16 kg( stelaż z siedziskiem) wciągnąc na te trzecie piętro?to jest jedyny problem...

a ten mój transporter... bardzo ładny, zwrotny i w porównaniu z murą lekki (10 kg stelaz z siedziskiem), to fakt, że na różnych forach budzi mieszane uczucia, bo brak regulowanego podnóżka, podobno stelaz w niektórych przypadkach ma tendencje do łamliwości...ale wiadomo, ze chyba nie ma wózka IDEALNEGO, każdy ma swoje plusy i minusy...

JustMe5...twój wózek jest piekny, kopara mi opadła i przyznam szczerze, że nigdzie nie znalazłam takiego wzoru, indywidualność totalna...bebecar sa bardzo udanymi wózkami...gratuluje i pozdrawiam

acha i znalazłam na necie fajny sklep internetowy tosia.pl, może juz znacie... fajny, bo dla wiekszosci modeli wózków, jest prezentacja w postaci filmiku, co i jak z danym wózkiem mozna zrobić..przydatna rzecz...no i szczegółowo określone sa dane techniczne...pozecam

no własnie delti emu to był jeden z moich pierwszych typów..kiedyś na forum o nim wspominałam, i zaczynam znów wracać do tej opcji, tym bardziej, że waga podobna do mutsy, a cena niższa..:tak: mozliwe, ze padnie na pierwszy wybór...czesto tak jest...także jeszcze chyba sie troche pomęczę z wybieraniem:confused:

co do mutsy to nie wiem jak transporter ale urban rider ktory mi sie strasznie podoba ma bardzo mala gondole no i oba maja kubelkowa spacerowke co nie kazdemu odpowiada.

my myśleliśmy o transporterze, ale ma małą gondolkę nie wspomnę już o siedzeniu w spacerówce, bo też jest malutkie, a jeszcze na zimę przyjdzei kurtka dla dziecka czy kombinezon.. no i ten podnózek, który się nie reguluje to minus jak dla mnie

No właśnie na maj, nic konkretnego, podobno mają przyjechać w 2-3 turach. Mam nadzieję, że dużego poślizgu nie będzie, termin mam na 20, a poza tym doszliśmy do wniosku, że tydzień lub dwa bez wózka też przeżyjemy, zawsze można dzieciątko wystawić na taras. Od dawna jesteśmy już zdecydowani na x-landera i nie wyobrażam sobie ponownego maratonu za wózkami, tym bardziej, że muszę jak najwięcej leżeć.

termin mamy ten sam ;-) i też uważam, że wózek nie będzie potrzebny od pierwszych dni a fotelik i tak kupujemy innej firmy

zamawialiście w stacjonarnym sklepie czy w necie?

reklama
W stacjonarnym, okazało się, że niedaleko nas (ok. 15km) jest ich przedstawiciel, za gondole, spacerówkę, nosidełko maxi cosi cabrio fix, adaptor i parasolkę wyszło nam 2270zł, więc cene też mają rozsądną, hmm chyba skuszę się jeszcze na torbę. No i przy okazji zobaczyłam sobie kolorek na żywo.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry