Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja mialam okazję pojezdzic w sklepie "na pusto" wszystkimi... wszystkie się super prowadzą, nie wiem jak z podbijaniem.. mają jak dla mnie dwie podstawowe wady:
1. są ciężkie (ciężko się naciska, więc chyba tez to podbijanie będzie ciężkie)
2. mają małą gondolkę...
to są moje minusy, które zadecydowały, że ich nie brałam dalej pod uwagę...
witam...czy któraś z Was zaopatrzyła sie w xlandera xa w tym bialo-szarym kolorze...czyli jesli dobrze pamiętam Arctic? bo martwię sie trochę czy ten bialy kolor nie będzie sie za bardzo brudził...ewentualnie czy jest ,możliwość łatwego czyszczenia tego materiału, bo przyznam, ze xlandera na zywo jeszcze nie widziałam i nie wiem jakiej jakości jest ten materiał z którego wykonano elementy tego wózka...
co więcej, cena taka sama jak innych kolorów a wcześniej mówili, że będzie spora dopłata ;-)

Właśnie rozglądam się za Q12:-) w sklepie bardzo mi się spodobał, kolezanka tez ma taki i bardzo sobie chwali, zwłascza, ze gondolka jest bardzo duza a jej córeczka urodziła sie w miare duza 57cm i w tych mniejszych gondolkach pojezdzila by jakies 2 miesiace a nie 7:-)Alis fajna bryka
Ja tez chce pochwalić sie bryką Antosia... do kompletu jest jeszcze fotelik i spacerówka... po długich debatach na temat koloru w końcu pozostał bordo...