reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
oooo Nataliak kupiłas wózek! A dopiero co jechałas oglądać - szybko się uwinęłaś. Fajny jest - mi się widzi ten wózeczek, najbardziej mi się podoba że jest zgrabny co widać zwłaszcza jak się go postawi przy meblach :tak:

reklama
Nie wiem czy któraś z was kupiła chicco, ja tak jest bardzo zwrotny i zajmuje malo miejsca w samochodzie.Model 3 w1 więc nie będę musiała później dokupować spacerówki, a co do koloru to ja mam czerwono-szary taki neutralny jak by zamiast Małgosi wyszedł Małgoś:-).Mam nadzieję, że wózeczek się sprawdzi na razie jeździ w nim lala mojej córci

oooo Nataliak kupiłas wózek! A dopiero co jechałas oglądać - szybko się uwinęłaś. Fajny jest - mi się widzi ten wózeczek, najbardziej mi się podoba że jest zgrabny co widać zwłaszcza jak się go postawi przy meblach :tak:

w sumie wyszlo na to ze tydzien na niego czekalismy. mialo byc dluzej bo nie bylo wiadomo kiedy stelaze wypuszcza z fabryki. rzeczywiscie jest zgrabniutki i leciutki. juz sie nie moge doczekac spacerow :D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wiesz chcialam taki kupic,ale juz sama nie wiem co robic,narazie poczekam az urodze i jak to wszystko bedzie wygladalo najwyzej w miedzyczasie dupie jakis uzywany,wole narazie sie wstrzymac bo moze sie okazac ze jakos tak sobie poradze,a jezeli nie to kupimy

Witam Was Dziewczyny
przebrnęłam prze większość postów i powiem Wam że ja początkowo chciałam kupić Chicco ct01 ale poszłam do sklepu i to co mi się w nim nie spodobało to to ze gondola rusza się gór -dół i jakbym miała dać moim chłopakom do powożenia to bałabym się że mi go wywrócą.
Dlatego rozglądaliśmmy się z mężem za innym, no i któregos wieczoru kilkanaście dni temu mąż obwieścił ze kupił wózek, zadzwonił do faceta zalogował się na strnonie sklepu i internetowego i wpłacił pieniądze. Wózek był u mnie po 4 dniach. Więc bardzo szybko.
Kupiliśmy x-landera XA z modelu 2010 w kolorze Energy. CZerwień dwa kolory przygaszona i jaśniejsza. Cena za gondolę i spacerówkę to 1550zł z przesyłką za 0.
Prowadzi się super, duże koła - moje dzieci jeżdżą po domu.
Ciekawa jestem tylko jak będzie mieścił się w aucie?

Fajne te wasze wózeczki. Ja na razie nie kupuje bo mam po synku,zresztą i tak nie znam płci.Tamten jest pomarańczowo-grafitowy coś w podobie jak komi wstawila. Spacerówkę mam czerwoną z baby design.
Ale jak oglądam wasze to mam ochotę kupić nowy,hm chyba się zastanowię:crazy:

Elwiwas super ten wozeczek,kolorek piękny.

Wrzucam zdjęcia z wczorajszego spotkania z przyjaciółką i jej synkiem :) Kubuś przetestował spacerówkę Majeczki, zaakceptował również łóżeczko ;)

Załączniki

• kubuś.jpg
    kubuś.jpg
    28,3 KB · Wyświetleń: 94
  • kubus2.jpg
    kubus2.jpg
    27,7 KB · Wyświetleń: 106
  • kubus3.jpg
    kubus3.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 87
reklama

Nowe wątki