reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Środki lokomocji maluchów

Nie, najwyżej 2 tygodnie! Ja po tygodniu mogłam już siadać :) Nie martw się, nie będzie źle :) Moja przyjaciółka urodziła w zeszłym tygodniu i w sumie bardziej narzeka na hemoroidy, niż na nacięcie krocza.. A chodzić trzeba, bo szybciej się dochodzi do siebie, więc spacerki są akurat wskazane :)

reklama
Nie, najwyżej 2 tygodnie! Ja po tygodniu mogłam już siadać :) Nie martw się, nie będzie źle :) Moja przyjaciółka urodziła w zeszłym tygodniu i w sumie bardziej narzeka na hemoroidy, niż na nacięcie krocza.. A chodzić trzeba, bo szybciej się dochodzi do siebie, więc spacerki są akurat wskazane :)

O Boszz, nie wiem co gorsze, nacięcie czy hemoroidy...:szok::szok::szok:

ale prosze tu o wozkach a nie o hemoroidach ;)
to taka mała dygresja była! Generalnie ciąża i poród to duży wysiłek - organizm musi się później kilka miesięcy regenerować... Ani nacięcie, ani hemoroidy nie są przyjemne (miałam obie...). Ale wszystko mija, tylko czasu potrzeba.
Podobno hemoroidy też powstają w wyniku siedzącego trybu życia! A więc na spacerki Dziewczyny :)
A wracając do wózków - nasz symbio nadal się dobrze sprawdza - jeszcze nic nie odpadło, jak się tu jedna koleżanka martwiła.

A oto bryczka naszego maluszka. Dostałam go od znajomej bo ona już nie używa:-). Chyba się jej nigdy za to nie odwdzięczę.

Uploaded with ImageShack.us

reklama
No właśnie myślałam że mi go odsprzeda ale ona powiedziała, że da mi za darmo bo u niej i tak tylko miejsce zajmuje. A używała go tylko 4 miesiące więc praktycznie nowy jest.

Do góry