reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
roz albo blekit, fioletowych nie maja ;P

aa właśnie że mają:-) właśnie weszłam w ten link od Ciebie i ten róż, o którym mówisz Ty to jest ten fiolet, o którym mówię ja:-D bo ja widziałam u niej na żywo tylko gondolkę a ona jest bardziej fioletowa niż różowa
no i ta moja znajoma zapłaciła za ten zestaw ponad 2tys, byc może przepłaciła - tego nie wiem, ale jestem pewna że tyle kosztował

reklama
oooo właśnie narodziła się pasażerka wspomnianego wózeczka;-) przed chwilką dostałam sms-ka, że moja wspomniana przed chwilką koleżanka urodziła piękną, zdrową i duuużą (4,440kg) córunię:-) ale super!:-)

gratulacje dla kolezanki :) a wozek rzeczywiscie ma ten ciemniejszy kolor fioletowy, u mnie wygladal jak braz, mam fatalnie skalibrowany monitor :P

Maja super,dziekuje za utwierdzenie mnie ,ze maxi cosi to dobry wybor:-)
u mnie caly zestaw,wlacznie z kombinenezonem kosztuje 500 funtow czyli jakies 2tys.200/300 czyli nie jest tak zle.

11 lat temu miałam wózek ABC Design był super....i piekna kolorystyka, wzornictwo.ale jak teraz patrze na ceny tego co mi sie podoba,,,buuu....przesada i to jz ne jest to co kiedyś :( ja to chyba nie wybiorę nigdy wózka hihi

Dla mnie jak na razie, to mam wybór pomiędzy dwoma wózkami,w grę wchodzi albo quinny buzz 4 (wersja 2010) albo bebe confort mura 4 ( jest podobny do maxi cosi mura 4,wręcz identyczny,tylko wersja bebe confort 2010 ma ładniejszą kolorystykę),no i mam dylemat:confused: Cenowo mniej więcej tak samo.
A i z bebe confort maja fajne spacerówki: loola up 2010,ale to dopiero w 2011 kupię.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry