Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dla mnie jak na razie, to mam wybór pomiędzy dwoma wózkami,w grę wchodzi albo quinny buzz 4 (wersja 2010) albo bebe confort mura 4 ( jest podobny do maxi cosi mura 4,wręcz identyczny,tylko wersja bebe confort 2010 ma ładniejszą kolorystykę),no i mam dylematCenowo mniej więcej tak samo.
A i z bebe confort maja fajne spacerówki: loola up 2010,ale to dopiero w 2011 kupię.
Ja córkę woziłam,a urodziłam w kwietniu;-) Jeden z wózków,który chcę zakupić gondola ma pasy wewnątrz (bo gondolkę można przewozić w samochodzie przypiętą),poza tym poduszeczki się podkłada i jest ok (dziecko musi być w pozycji półleżącej).Poza tym ja nawet w czerwcu mogę urodzić (córke po terminie urodziłam,poród wywoływany),także jest to możliweciekawa jestem ktory z majowych dzieciaczkow da sie wozic zima w gondoli jak juz bedzie siedzial![]()

ciekawa jestem ktory z majowych dzieciaczkow da sie wozic zima w gondoli jak juz bedzie siedzial![]()

- nie wiem czy pamiętacie - i siedziała za tą plandeką osłonięta od wiatru.