reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
mi akurat te "zwykłe" koła zupełnie nie przeszkadzają bo nie upieram się koniecznie na pompowane :-p ale za to dzisiaj w sklepie widziałam laskę z wózkiem xq i wyglądało tak jakby dziecko ledwo się w nim mieściło.. strzelam, że dzieciak miał jakieś 8 m-cy :sorry2:
nataliak Ty jesteś naszym ekspertem wózkowym - może jakieś info na temat chicco.. znajoma ma, ale jakoś nigdy się nie składa, żeby się spotkać i wypytać jak się sprawuje a cenowo podobny do x-landera przynajmniej ten WOZEK CHICCO TRIO TOUR 4 WALLSTREET WYSYLKA 0 ZL (879910148) - Aukcje internetowe Allegro

o tej firmie wiem tylko ze robi dobre spacerowki i parasolki. co do glebokich to zdania sa podzielone. sama gondolka wyglada fajnie i funkcjonalnie. ale stelaz w modelu z linka juz nie. mysle ze powinnas sobie jeszcze poczytac o nich w sieci. moje zdanie jest takie ze gleboki wozek powinien byc solidny a chicco ma typowo spacerowkowe lekkie stelaze w wiekszosci modeli. foteliki maja ok. generalnie zly wybor to nie bedzie ;)

aga ja tez go brałam pod uwagę , tylko spacerówka jakoś do mnie nie przemawia, wczoraj dostałam od koleżanki info o jumper x , jest bardzo zadowolona wiec chyba jednak będzie jumper x

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry