Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Na Alledrogo jest przeważnie taniej niż w sklepach ;-) Trzeba iść do sklepu pomacać,wypróbować,złożyć,rozłożyć itp, a jak wszystko pasuje kupić tam gdzie taniej,na Allegro npdziś dla mnie musi spełnić wiele standardów, dlatego też odpada Alledrogo itp. Sklep i tylko sklep, gdzie mogę pomacać, popchać, podnieść, złożyć i dokonywać wszelkich czynności by ocenić czy dany model nadaje się dla mojego dziecka.

). W wersji spacerowej jest faktycznie mały, ale coś za coś. Acena jest za gondolkę i spacerówkę, osobno mozna dokupic fotelik samochodowy, ale nie wiem ile kosztuje.
) jest napisane, że gwarancja producenta wynosi 12 miesięcy. Pamiętajcie, że zawsze oprócz gwarancji producenta, każdy sklep ma obowiązek dac kolejne 12 miesiecy gwarancji (tzw. rękojmia). Zawsze gawarancja wynosi 24 miesiące, nawet jeśli nie ma takiej informacji na stronie
. Generalnie sklepy internetowe uciekają od tego, aby nie brac odpowiedzialności. Info z pierwszej ręki, bo pracowałam w dziale reklamacji;-).ja też bym nie kupiła trójkołowca. Przymierzałam się do takiego (nie pamiętam nazwy), ale dla mnie był niestabilny. Uważam, że jest szczególnie niebezpieczny, gdy dziecko jest większe- już w spacerówce i się wychyla. Wystarczy chwila nieuwagi... Takie moje subiektywne spojrzenie. Co do tego wózka, do którego podałam linka, to jest faktycznie lekki i mały (ja jestem niska, więc nie chciałabym takiego dużego, żeby nie było mnie zza niego widac). W wersji spacerowej jest faktycznie mały, ale coś za coś. Acena jest za gondolkę i spacerówkę, osobno mozna dokupic fotelik samochodowy, ale nie wiem ile kosztuje.
X-lander też jest ciekawy, ale żeby coś więcej powiedziec musiałabym go podotykac;-). Na aukcji, do której podałyście linka (sorry, nie pamiętam która z Was) jest napisane, że gwarancja producenta wynosi 12 miesięcy. Pamiętajcie, że zawsze oprócz gwarancji producenta, każdy sklep ma obowiązek dac kolejne 12 miesiecy gwarancji (tzw. rękojmia). Zawsze gawarancja wynosi 24 miesiące, nawet jeśli nie ma takiej informacji na stronie
. Generalnie sklepy internetowe uciekają od tego, aby nie brac odpowiedzialności. Info z pierwszej ręki, bo pracowałam w dziale reklamacji;-).
ananke stwierdzam tylko to co widzę na "moim blokowisku", wiele mam, najczęściej tych bardzo młodych, wybiera wózek dla wyglądu, potem jednak jest z czasem rozczarowanie. Spotkałam się z tym nie jeden raz. I nie jest to jakaś "wycieczka personalna" czy złośliwość z mojej strony, absolutnie. Jeżeli ktoś ma ochotę na taki pojazd, proszę bardzo - nic mi do tego.magda102 - skąd wniosek, że trójkołowiec jest "dla szpanu"?Proponuję skupić się na rzeczywistych wadach/zaletach, a nie wycieczkach personalnych pod kątem tych, którzy wybierają inaczej :-(
.