reklama

Środki lokomocji maluchów

• Starter tematu Starter tematu nataliak
  • Rozpoczęty Rozpoczęty
reklama
Dziewczyny, jeśli któras z Was chcialaby kupić fotelik samochodowy bobbiway implast do Boldera to będę miała do sprzedania. czarny w koła:tak: Jak coś piszcie na priva. Używany był baaaardzo mało, dziecko powoli wyrasta. mieszkam w warszawie :-p

Pozdr
październikówka 2009

pochwal sie co zakupiłaś :tak:

Zamówiłam Bebecar, na stelażu Ip-Op, chciałam nawet zrobić zdjęcia, bo tego materiału który wybrałam nie ma jeszcze na żadnej stronie, ale w sklepie też już nie było, wyprzedało się to co przywieźli, więc ja też czekam na kolejną dostawę.. A potem zarzucę Was fotkami!:tak:

A wiecie, że ja na ulicy widziałam do tej pory tylko 2 x-landery xa i 1 Jedo Fyn.
Niby chyba większość z nas opowiadała się za kupnem x-landera, o tyle na ulicach ich wcale jakoś nie widuję. Za to wiele ma podobne stelaże.

a ja mam wrażenie, że w białym to tylko Tako jeżdżą.. x-landery widziałam może ze 2, jest też sporo maxi cosi :yes:

Ja jeszcze nie zdecydowałam co kupie. Ale napewno będzie to 2w 1. Spacerówka z wyciaganą miękką gondolą. No i napewno nie chcemy dać za nią więcej niż MAX 600zł. Dużo z mężem rozmawialiśmy na ten temat i stwierdzilismy że to naprawde zbedne wywalenie pieniędzy, ponieważ za rok- półtora będziemy chceli sie przenieść na lekka spacerówke-parasolke.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry