• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Stan przedomdleniowy niemowlę

Witajcie. Czy spotkaliscie się ze stanami przedomdleniowymi u niemowląt? Córka prawie 10 miesięcy. Te ataki przychodzą nagle czy mam ją na rękach czy leży robi się taka wiotka bez sił chce się ruszyć ale nie ma siły patrzy sie w jeden punkt ale nie urywa się z nia kontakt głową jej się kiwa. Po chwili max 3 minuty i wraca spowrotem taka żywa bawi się. Czy to może mieć związek z anemia i zapaleniem dróg moczowych?

reklama
Rozwiązanie
N
Idz do lekarza z dzieckiem, znam dziewczynke ktora dlugo miala takie ataki tylko ze tracila calkiem przytomnosc, oczka jej wywracalo, do poltorej minuty mama musiala migiem ja wybudzac, woda na twarz, klaps, krzyk, cokolwiek, teraz jest zdowa dziesieciolatka, nie pisze by Cie straszyc ale takich rzeczy nie mozna zostawiac bez diagnozy.
reklama
Idz do lekarza z dzieckiem, znam dziewczynke ktora dlugo miala takie ataki tylko ze tracila calkiem przytomnosc, oczka jej wywracalo, do poltorej minuty mama musiala migiem ja wybudzac, woda na twarz, klaps, krzyk, cokolwiek, teraz jest zdowa dziesieciolatka, nie pisze by Cie straszyc ale takich rzeczy nie mozna zostawiac bez diagnozy.

Rozwiązanie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry