• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

stara pierwiastka

Ja chyba sie zaliczam do tych starszych. 1 stycznia skonczylam 30. Wiem, ze kazda jest inna, ale dla mnie to wiek w sam raz na piersze dziecko. Jeszcze 4 lata temu szalalam co sobota po klubach i niewyobrazalam sibie zostac kiedykolwiek matka, a dzis z wielka checia mysle juz o nastepnym;)

reklama
To jest nas troche, ja wiedziałam ze FOREVER, DORIS I ja jesteśmy w tym samym wieku a tu miła niespodzianka jest nas wiecej; cóż licznik bije i zbliża nas do magicznej 40 ale najważniejsze ze czujemy się i wyglądamy nadal jak dwudziestoparolatki.:-)

to chyba ja jakaś inna jestem;-) bo mam 29 i czuje się poważnie i dobrze mi z tym i nie chciałabym mieć mniej lat i czuć się nastoletnio ;-)

icak ja podobnie, nie chcialabym byc mlodsza. Te wszystkie rozterki I kompleksy z ktorymi zmagaja sie nasto
I dwudziestolatki to nie dla mnie. Ciesze sie, ze to juz za mna. W tej dekadzie wieku czuje sie fantastycznie pod kazdym wzgledem I mam nadzieje, ze nastepna bedzie jeszcze lepsza:-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry