Verona26
Fanka BB :)
Obyś miała rację, Ale się nie nastawiam [emoji4] jakoś czuje że będzie okres, nie wiem czemu , może nie dowierzam żeby to była ciąża...[emoji4]
Ciąża! [emoji6]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ciąża! [emoji6]
Zawsze lepiej pozytywnie się zaskoczyć niż rozczarowaćObyś miała rację, Ale się nie nastawiam [emoji4] jakoś czuje że będzie okres, nie wiem czemu , może nie dowierzam żeby to była ciąża...[emoji4]
Chciałam to pisać ale się powstrzymalamVerona ty powinnaś przede Wszytskim wrzucić na luz. Jakie ty chcesz objawy mieć już? Dwa już piszesz o pomocy lekarza i obserwacji owulacji dziewczyno to twój pierwszy cykl, jesteś młoda naprawdę wyluzuj i przestań mierzyć temp czy stawać na głowie. Pierwszy miesiąc się starasz a poza tym objawów czasem nie ma żadnych. Ja w ciąży miałam
Zero objawów. Tez tak możesz mieć. Niektóre to czuja inne nie. Nie porównuj się. Nie czytaj. Poprostu sobie korzystaj z seksu bez zabezpieczenia.
Chciałam to pisać ale się powstrzymalam [emoji28]
Zawsze lepiej pozytywnie się zaskoczyć niż rozczarować [emoji6] ja czekam do może wtorku, jak pojawi się plamienie to na 90% będzie @ i chyba nie będzie sensu nawet testowania
Szczęściara! Gratulacje!14.11 ost miesiaczka, cykle chyba 29 ciężko powiedzieć na 100% bo to drugi cykl po odstawieniu plastrów. Ale wcześniejszy taki był i owulacja była w okolicach 29.11 bo się śluz zgadzał chyba
Ja też nie miałam przed poronieniem. A po nim praktycznie w każdym cyklu się pojawiały, więc tak sobie tylko przypuszczam, że jeśli ma być @ to i plamienie się pojawi wcześniej. Czas pokaże, nadzieję trzeba miećJa nigdy nie mam plamien przed @, od razu dostaje okres także jak dostanę to będę wiedziała że nici i trzeba zaczynać od nowa. Ale póki nie ma, można mieć nadzieję [emoji4]
Ja też nie miałam przed poronieniem. A po nim praktycznie w każdym cyklu się pojawiały, więc tak sobie tylko przypuszczam, że jeśli ma być @ to i plamienie się pojawi wcześniej. Czas pokaże, nadzieję trzeba mieć![]()