To kiedy ten test robisz?Zrobiłam sobie frytki z mięsem na obiad, i nie ruszyłam, bo tak mnie cholernie mdli...
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To kiedy ten test robisz?Zrobiłam sobie frytki z mięsem na obiad, i nie ruszyłam, bo tak mnie cholernie mdli...
Ja dzisiaj tylko o hotdogu i jednym krokieciku.Zrobiłam sobie frytki z mięsem na obiad, i nie ruszyłam, bo tak mnie cholernie mdli...
To kiedy ten test robisz?![]()
Ja dzisiaj tylko o hotdogu i jednym krokieciku.
Nie czuje jakos glodu.
Ale nie biore to za zaden objaw
Trudno powiedzieć bo nie wiem jakiej długości cykle mam. Miałam jeden tylko i trwał 34 dni. Ale ten teraz wydaje mi się że będzie krótszy bo miałam objawy owu w 15dc. Jutro będzie 24 DC a 10 dpo.L
Ile Ci sie spoznia?
Ja też nie chce na to się nakręcac. Ta biegunkę od razu z nalotów na skojarzylam bo podobno u nas panuje
A to jeszcze wczesnieTrudno powiedzieć bo nie wiem jakiej długości cykle mam. Miałam jeden tylko i trwał 34 dni. Ale ten teraz wydaje mi się że będzie krótszy bo miałam objawy owu w 15dc. Jutro będzie 24 DC a 10 dpo.
A to jeszcze wczesnie
U mnie na razie cisza. Jutro 33...
SerioSerio? No dzisiaj w pracy dwa razy kibelek zaliczyłam, nagle taki darcie w jelitach że myślałam że nie zdarze [emoji23][emoji23][emoji23]