Smerfetka94
Fanka BB :)
Sprawdze sprawdze. Do rana niedalekoNo to tym bardziej. Ty jutro rób ten test! Miejmy nadzieję że od razu wyjdzie druga kreseczka A nie dopiero o jakimś czasie [emoji4]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Sprawdze sprawdze. Do rana niedalekoNo to tym bardziej. Ty jutro rób ten test! Miejmy nadzieję że od razu wyjdzie druga kreseczka A nie dopiero o jakimś czasie [emoji4]
Sprawdze sprawdze. Do rana niedaleko![]()
Juz kilka dni po owulacji czulam bol sutkow. Potem bolaly juz cale piersi.Daj znać koniecznie. A powiedz mi jeszcze jak byłaś w ciąży to piersi się zmieniły? Bo u mnie właśnie z nimi nic się nie dzieje, nie bolą, nie są nawet pełniejsze. Czasami mnie przed okresem bolą Ale to też zależy od cyklu. A teraz nic, zero. Chociazpodobno nie zawsze od razu one reagują [emoji4]
Juz kilka dni po owulacji czulam bol sutkow. Potem bolaly juz cale piersi.
Czulam je nawet przy schodzeniu ze schodow. No i urosły
No niby dziś w pt 13 miał być okres albo w czwartek 12 dwie aplikacje mi inaczej pokazywalySpokojnie może to nic groźnego Kochana [emoji4] Może akurat teraz miał okres wystąpić, podobno często się tak dzieje.
Jestem w terminie. Bo 12 lub 13 miała przyjść @Ile jesteś po terminie @?
No niby dziś w pt 13 miał być okres albo w czwartek 12 dwie aplikacje mi inaczej pokazywaly
Jestem w terminie. Bo 12 lub 13 miała przyjść @
Kurcze a dużo je jest? Może nic straconego. Trzymaj się i koniecznie daj znać co lekarz powiedział.No I teraz pojawiła się jasnoczerwona krew. Coś czuję że jutrzejsza wizyta nic juz nie da ;(
Dam znać na pewno, podpaska niby po nocy czysta ale krew przy wycieraniu jest. ;(Kurcze a dużo je jest? Może nic straconego. Trzymaj się i koniecznie daj znać co lekarz powiedział.
Ja oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test sama nie wiem po co. Oczyszczanie biel i nic a nic się nie przebija. Czekam teraz do przyszłej soboty.
Kurcze a dużo je jest? Może nic straconego. Trzymaj się i koniecznie daj znać co lekarz powiedział.
Ja oczywiście nie wytrzymałam i zrobiłam test sama nie wiem po co. Oczyszczanie biel i nic a nic się nie przebija. Czekam teraz do przyszłej soboty.