kasieczna
Fanka BB :)
To raczej za szybko żeby wyszedł test. Ja bym jeszcze z 4 dni poczekała. A tak na prawdę pierwsze objawy ciąży można pomylic ze zbliżającym się okresem.7 dni po owu
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
To raczej za szybko żeby wyszedł test. Ja bym jeszcze z 4 dni poczekała. A tak na prawdę pierwsze objawy ciąży można pomylic ze zbliżającym się okresem.7 dni po owu
Jeszcze nie. Biegam do domu z tramwaju bo brzuch zaczął mnie trochę boleć ale bardziej krzyż, ale jeszcze nic się nie pojawiło. Temperatura dużo niższa dzisiaj więc albo jeszcze dziś albo jutro @ zawita. Ewidentnie druga faza cyklu mi się wydluzyla po poronieniu.Agata a jak u ciebie? Przyszła @ już?
U mnie już prawie koniec @.
A nabawiłam się chyba jakiegoś zapalenia przełyku, albo żołądka, bo od dłuższego czasu mnie mdliło, a dziś doszedł ból przy jedzeniu i w plecach też, takie jakieś rozpieranie. Cóż mi się to mogło przyplątać?
Kochana, jestem tego w 100% swiadoma haha. Po prostu należę do baaaaaardzo niecierpliwych osób w kazdej sytuacji hahaTo raczej za szybko żeby wyszedł test. Ja bym jeszcze z 4 dni poczekała. A tak na prawdę pierwsze objawy ciąży można pomylic ze zbliżającym się okresem.
Wiem wiem, też taka jestem *(już to z resztą pisałamKochana, jestem tego w 100% swiadoma haha. Po prostu należę do baaaaaardzo niecierpliwych osób w kazdej sytuacji haha
No i witaj nowy cyklu! @ francowata nigdy nie zawodzi zawsze przychodziJeszcze nie. Biegam do domu z tramwaju bo brzuch zaczął mnie trochę boleć ale bardziej krzyż, ale jeszcze nic się nie pojawiło. Temperatura dużo niższa dzisiaj więc albo jeszcze dziś albo jutro @ zawita. Ewidentnie druga faza cyklu mi się wydluzyla po poronieniu.
Tak stresu trochę mam, a co do wrzodów to nie wiem, muszę iść do lekarza...a czy nie masz jakiś wrzodów ? albo stres ?
Tak to wszystko mam... Ból od ledzwi w górę..A nie masz tak , że ból brzucha, mdłości i ból w plecach ale tak okolicę lędzwi ??
Agata będzie dobrze... Nowe cykl przed nami...No i witaj nowy cyklu! @ francowata nigdy nie zawodzi zawsze przychodzitemperatura też jednak nie oszukuje. Dobrze, że rytuał co miesięcznego wycia wczoraj już odstawiłam i dzisiaj nawet siły na to nie mam. Coś czuję, że w weekend uskutecznię Proseco. Polecam z Lidla plus mrożone maliny
![]()
Jeszcze będzie cudownieAgata będzie dobrze... Nowe cykl przed nami...
Ja co miesiąc myślę, że będę spokojna a po owulacji zaczyna się jakieś szaleństwoWiem wiem, też taka jestem *(już to z resztą pisałam) ja staram się powstrzymywać ale coś czuję, że mi się nie uda
O tak u mnie to samo. Godziny i dni się wleką w nieskończoność...Ja co miesiąc myślę, że będę spokojna a po owulacji zaczyna się jakieś szaleństwo