Milipiet
Fanka BB :)
* GratulacjeGaryulacje![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
* GratulacjeGaryulacje![]()
Taka do pozazdroszczeniaDziewczyny test z biedry z drugiego siku. Krecha całkiem calkiem wyraźniejsza niż wczorajZobacz załącznik 1057423
W tym miesiacu tez bolesnie ja odczulam) wiec przynajmniej wiem co i jak i rowniez bylam na monitoringu. To w takim wypadku dopoki nie ma @ jest nadzieja
![]()
W Twoim przypadku jest szansa ze nawet jesli sie uda to wszystko dobrze sie skonczy? Ja oczywiscie w to wierze i trzymam kciuki ale czy sa jakies zagrozenia?Ja raczej spokojnie podchodzę tym bardziej przy złych wynikach. Ale wolała bym już albo w ta albo w ta bo ta niepewność jest irytująca.
Obecnie jestem chora ,glut ,gorączką i co nie mogę nic wziąść bo jak jest w ciazy ...
Zwariowac idzie
Chyba wolała bym nieswiadomie wpaść i się dowiedzieć niż tak liczyć czekać analizowac
Może za duże?Nie wiem , dlaczego ciągle mam problem z dodaniem zdjęcia.
Piekny pecherzykDziewczyny byłam na monitoringu. 9dc pęcherzyk 14.1 ale martwi mnie endo bo tylko 6.4.... W środę kolejna wizyta