olaaa7
Fanka BB :)
Są po 0,99 złW ogóle zauważyłam w biedrze pink testy za 4,99także jak któraś potrzebuje to do biedry idżcie
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Są po 0,99 złW ogóle zauważyłam w biedrze pink testy za 4,99także jak któraś potrzebuje to do biedry idżcie
![]()
Są po 0,99 złkupiłam 6 [emoji14] szkoda tylko, że te pinki są paskowe, nie przepadam za takimi, ale są też takie fioletowe płytkowe
![]()
A widzisz a ja zrobiłam tego pinka wieczorem a rano płytkowy ale taki jakiś bezfirmowy co miałam w domu. W piątek zrobię ten fioletowyOla ja kupilam te pink... Ale moim zdaniem te fioletowe lepsze sa i sa plytkowe.. Tzn kreska mi wyszła od razu
Wszystkie trzymamyA widzisz a ja zrobiłam tego pinka wieczorem a rano płytkowy ale taki jakiś bezfirmowy co miałam w domu. W piątek zrobię ten fioletowyKurcze Oliwka proszę trzymaj kciuki
![]()
Właśnie coś w biedrze pokręcone mają z tymi cenami, bo na kartce u mnie było 4,49 a jak sprawdzałam pod czytnikiem cen to 0,99, i tak też miałam na paragonie![]()
Czy ktoś dziś testuje?![]()
Ja robiłam w 10 dpo, o ile w ogóle wtedy była i też była bielU mnie dziś biel, na teście o czułości 10.
10 lub 11 dpo o ile owu w ogóle była.
Na jakim etapie by to nie było, zawsze jest ciężko, tym bardziej jak już się ileś stara i tak czeka na pozytywny test. Ale jakoś trzeba sobie z tym poradzić i iść do przodu. Zapomnieć się o tym nie zapomni, trzeba po prostu nauczyć się z tym żyć. Mam nadzieję że wszystkie się doczekamy swoich pociechJa w lutym „straciłam ciaze” bo była pozamaciczna. Bobas miałby już kilka miesięcy. Niestety często o nim
Myśle choć staram się nie. Nie wiem
Jak okropnie musisz się ty czuc bo strata w 12 tc to coś potwornego napewno. Nie zuze najgorszemu wrogowi. Trzymaj się. Obyś szybko doczekała się upragnionego zdrowego dzieciątka.