reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

Trzymam mocno[emoji8] ja dzis bede robilam i kolejny test ten fioletowy wlasnie. Ale juz po testach widze ze przyrost jest.
Ola a ty kiedy masz miec @
A widzisz a ja zrobiłam tego pinka wieczorem a rano płytkowy ale taki jakiś bezfirmowy co miałam w domu. W piątek zrobię ten fioletowy :) Kurcze Oliwka proszę trzymaj kciuki [emoji110]

reklama
Po czekaj do dzień przed terminem lub w termin @. Zaoszczedzisz stresu i nerw ze sie nie udało. Ja zrobilam 1 dzień przed @ i byl cień ledwo widoczny a tknelo mnie to ze śnił mi sie ten sen w piątek w nocy. Dzis jestem 3 dni po @ i ooo krecha jak trzeba. I czekam na wynik bety.
Tylko, że myślałam, że ten będzie krótszy bo owu miałam 15dc (wg moich obserwacji, bo okropnie bolał mnie brzuch, aż wyprostować się nie mogłam)
IMG_20191218_121648.jpeg

Po czekaj do dzień przed terminem lub w termin @. Zaoszczedzisz stresu i nerw ze sie nie udało. Ja zrobilam 1 dzień przed @ i byl cień ledwo widoczny a tknelo mnie to ze śnił mi sie ten sen w piątek w nocy. Dzis jestem 3 dni po @ i ooo krecha jak trzeba. I czekam na wynik bety. Zobacz załącznik 1058353

Tez jestem tego zdania.
Ja robiłam w 10dpo i nic, 12 dpo wyszedł pozytyw z elektronicznego, dzisiaj dzień @ zrobiłam płytkowy i jest kreska. Chyba nawet mocna :P
Wiec sytuacja w tych kwestiach chluba należy do tych dynamicznych zmieniających się z dnia na dzień :)
IMG_2353.JPG

Piękna krecha jak najbardziej pozytywna.Gratuluje Dokładnie jest tak jak piszesz. Każda z nas jest inna i każdej inaczej test wyjdzie. U jednej przed terminem kreski mocne u drugiej nawet kilka dni po terminie @.
Tez jestem tego zdania.
Ja robiłam w 10dpo i nic, 12 dpo wyszedł pozytyw z elektronicznego, dzisiaj dzień @ zrobiłam płytkowy i jest kreska. Chyba nawet mocna [emoji14]
Wiec sytuacja w tych kwestiach chluba należy do tych dynamicznych zmieniających się z dnia na dzień :)Zobacz załącznik 1058364

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry