annajak
Fanka BB :)
Ja biorę witaminy dla kobiet w ciąży od 4 miesięcy. Nie wydaje mi się żeby mogło mi to zaszkodzić. W nich już jest kwas foliowy.Dobre pytanie.. ja biore juz od pol roku dzien w dzien.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biorę witaminy dla kobiet w ciąży od 4 miesięcy. Nie wydaje mi się żeby mogło mi to zaszkodzić. W nich już jest kwas foliowy.Dobre pytanie.. ja biore juz od pol roku dzien w dzien.
Ja brałam od marca pregne start, teraz pije inofem a już czeka na mnie ovarin[emoji85]Dziewczyny kochane a powiedzcie Wy mi czy bierzecie kwas foliowy, a jezeli tak to jak dlugo? Zaczęlam sie nad tym zastanawiac, bo ja juz biore kwas prawie rok kazdego dnia z nadzieja, ze potrzebnie i zastanawiam sie czy trzeba jakas przerwe robic lub cos w tym stylu...
Mam bardzo nieregularne cykle, często kończy się to wywoływaniem @. To jest mój drugi cykl z Clo tym razem 2x1. Pani powiedziała, że w 11dc powinnam już mieć koło 20mm i że raczej strocony i mam w następnym brać Clo i dalej pić n inofemDlaczego juz skreslasz cykl? A jakie endometrium przy tej wielkosci pecherzyka? Lekarz mowil, zeby nie nastawiac sie na owulacje? Przeciez poki pecherzyk rosnie to chyba dobrze czy ja zle rozumiemilu dniowe masz cykle? Juz kiedys pytalam i nie dostalam odpowiedzi
![]()
Ja biore Folik. Profilaktycznie jakby mi sie udalo w koncu zajscJa brałam od marca pregne start, teraz pije inofem a już czeka na mnie ovarin[emoji85]
Ten cykl jesteś na Clo?Ja w 12 dc mialam pecherzyk 15.7 a jednak pękł także nie trać wiary![]()
Nie. Na razie bez wspomagaczyTen cykl jesteś na Clo?
To się cieszę, ja jakoś straciłam nadzieję a do świąt już nie dam rady się umówić na wizytę więc i tak nie będę wiedziała czy była owulacjaNie. Na razie bez wspomagaczyw poprzednim cyklu mialam duphaston od 18 dc przez 10 dni 1x1. Poprzedni cykl bezowulacyjny. W 16 dc mialam pecherzyk 15.7 - przepraszam za pomylke we wczesniejszym poscie, ale to jeszcze dalszy dzien cyklu
i wszystko wskazywalo ze albo owu bedzie 19-21 dc albo w ogole jej nie bedzie. W poniedziek w 22 dc okazalo sie ze edno mam 12mm a pecherzyk pękł
![]()
Mam nadzieje, ze niedlugo bede bralaJa biorę witaminy dla kobiet w ciąży od 4 miesięcy. Nie wydaje mi się żeby mogło mi to zaszkodzić. W nich już jest kwas foliowy.
ja w 11 dc mialam 17 a pekniecie czulam przez kolkowy bol w 14 dc, wiec moze jeszcze urosnie u Ciebie. Nie jestesmy maszynami nawet jesli jedna przyjmuje ten sam lek to druga moze miec efekty pozniejMam bardzo nieregularne cykle, często kończy się to wywoływaniem @. To jest mój drugi cykl z Clo tym razem 2x1. Pani powiedziała, że w 11dc powinnam już mieć koło 20mm i że raczej strocony i mam w następnym brać Clo i dalej pić n inofem
Daj Boże...Mam nadzieje, ze niedlugo bede brala
ja w 11 dc mialam 17 a pekniecie czulam przez kolkowy bol w 14 dc, wiec moze jeszcze urosnie u Ciebie. Nie jestesmy maszynami nawet jesli jedna przyjmuje ten sam lek to druga moze miec efekty pozniej![]()