olaaa7
Fanka BB :)
Może jeszcze nie wszystko straconeJutro przewiduje okres. Dziś szyjka się ciut obniżyła jest bardziej miękka niż wczoraj i już nie tak zamknięta. Z reszta dziś na papierze zobaczyłam leciutką niteczkę krwi wiec nie tym razem.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Może jeszcze nie wszystko straconeJutro przewiduje okres. Dziś szyjka się ciut obniżyła jest bardziej miękka niż wczoraj i już nie tak zamknięta. Z reszta dziś na papierze zobaczyłam leciutką niteczkę krwi wiec nie tym razem.
Pierwszy raz w niedzieleDziewczyny przypomnijcie kiedy testujecie?
To testujemy razemJa jak zdążę to w niedziele [emoji134]
Jesli tez sie licze to ja 25.12 to bedzie 10 dpo.Dziewczyny przypomnijcie kiedy testujecie?
Może jeszcze nie wszystko straconeja to już nie wiem jak ta szyjka powinna wyglądać. W ciąży dowiedziałam się że mam tyłozgięcie macicy. Czy to się już ma od zawsze czy tak podczas ciąży się zrobiło? Czytałam że przy tyłozgięciu są oczywiście inne objawy, tzn szyjka inaczej się zachowuje niż normalnie.
Pewnie kochana, że się liczyszJesli tez sie licze to ja 25.12 to bedzie 10 dpo.
U mnie beta pozwoliła na czujność i wykryć ciąże pozamaciczną, więc myślę, że warto ją wykonywać nie tylko dla swojego spokoju![]()
Ja nie uwazam, że to, ze 2 lata temu brałam duphaston w jakikolwiek sposób wpływa na mój obecny poziom progesteronu. Czytalam o tym, że przy bliźniętach progesteron może być wyższy. Ale przy powikłaniach ciążowych teżMyślę, że to nie przez te wczesniejsze branie duphastonu, bo działa on.. "doraźnie", czyli podczas jego brania.
Może to po prostu bliźnięta![]()