olaaa7
Fanka BB :)
Jee mnie też wczoraj trzęsłoJa wczoraj miałam na bank gorączkę Ale termometr mi się popsuł, właśnie muszę dziś kupić i nie mierzylam. Miałam wczoraj wypieki i tak mnie trzeslo że aż mąż się zdziwił co mi jest [emoji16]
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Jee mnie też wczoraj trzęsłoJa wczoraj miałam na bank gorączkę Ale termometr mi się popsuł, właśnie muszę dziś kupić i nie mierzylam. Miałam wczoraj wypieki i tak mnie trzeslo że aż mąż się zdziwił co mi jest [emoji16]
To na pewnoNa pewno się nie zmarnują![]()
Też się nad tym zastanawiam. Tyle, że moja ostatnio przyszła koło 18 to nie miałam problemu, ale ja bym liczyła chyba tą sobotę 22 jako 1dc. Ale mimo to zawsze się zastanawiam czy jak @ jest np 3go to to jest 1szy dzień cyklu czy dopiero 4go jest 1 dc?A ja mam takie pytanie do Was, z czystej ciekawościjak @ przychodzi późnym wieczorem np w sb ok 22, to wtedy liczycie 1dc,czy może zaczynacie od ndz? Mnie zawsze wnerwia jak przychodzi tak na sam koniec dnia
Tak raczej 3 to 1 dcTeż się nad tym zastanawiam. Tyle, że moja ostatnio przyszła koło 18 to nie miałam problemu, ale ja bym liczyła chyba tą sobotę 22 jako 1dc. Ale mimo to zawsze się zastanawiam czy jak @ jest np 3go to to jest 1szy dzień cyklu czy dopiero 4go jest 1 dc?
Jee mnie też wczoraj trzęsło![]()
Wg mnie 3ci to 1dc. Problematyczne są właśnie dla mnie godz wieczorne jak to liczyć. Bo skoro to już nie plamienie a @ od tej 22 to powinien być wtedy 1dc, ale z drugiej strony tego dnia zostały tylko 2godzTeż się nad tym zastanawiam. Tyle, że moja ostatnio przyszła koło 18 to nie miałam problemu, ale ja bym liczyła chyba tą sobotę 22 jako 1dc. Ale mimo to zawsze się zastanawiam czy jak @ jest np 3go to to jest 1szy dzień cyklu czy dopiero 4go jest 1 dc?
Taki śluz jak piszesz miałam na początku ciążyJa już nic nie rozumiem z tego cyklu. Wczoraj śluz nieplodny. Rano tylko mokro czułam jakby woda. A teraz tak mnie zatkało białym, kremowym ciągnący sluzem że wkładka cała mokra. Test negatywny. Chyba coś że mną nie tak [emoji58]