Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Gratuluję!! [emoji3531][emoji3531][emoji3531]Dziewczyby nie wytrzymalam...zrobilam test o czulosci 25 i ja widze tam cien cienia! Ale moze to mi umysl plata figla...prosze zobaczcie i dajcie znac co myslicie.
Czyli jednak cos widac? Nie padło mi na mozg?Gratuluję!! [emoji3531][emoji3531][emoji3531]
Dziewczyby nie wytrzymalam...zrobilam test o czulosci 25 i ja widze tam cien cienia! Ale moze to mi umysl plata figla...prosze zobaczcie i dajcie znac co myslicie.
Na tym drugim zdjęciu widać jakiś cień . Zrób czulszy test może jutroCzyli jednak cos widac? Nie padło mi na mozg?![]()
Coś TyCzyli jednak cos widac? Nie padło mi na mozg?![]()
Wcale nie taka blada ta kreskaRok starań... dziś 33 dzień cyklu i brak okresu. Zwykle mam 34-36, zdarzyło się raz 31 ale i 39 w ciągu tego roku. Test zrobiłam dla przysłowiowej „beki”, nie wiem czy śnię, czy złe odczytuje wynik, czy test jest wadliwy. Ale druga kreska w części testowej wyszła blada (jak na zdjęciu). Czy możliwe ze w końcu po takim czasie się udało?
Powtorz test jutro moze najlepiej 10, ale vien widac! GratulujeDziewczyby nie wytrzymalam...zrobilam test o czulosci 25 i ja widze tam cien cienia! Ale moze to mi umysl plata figla...prosze zobaczcie i dajcie znac co myslicie.
Wiedziałam, że zobaczę Twój pozytywny test w tym miesiącuDziewczyby nie wytrzymalam...zrobilam test o czulosci 25 i ja widze tam cien cienia! Ale moze to mi umysl plata figla...prosze zobaczcie i dajcie znac co myslicie.