martini87
Fanka BB :)
WidzęDziewczyby nie wytrzymalam...zrobilam test o czulosci 25 i ja widze tam cien cienia! Ale moze to mi umysl plata figla...prosze zobaczcie i dajcie znac co myslicie.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
WidzęDziewczyby nie wytrzymalam...zrobilam test o czulosci 25 i ja widze tam cien cienia! Ale moze to mi umysl plata figla...prosze zobaczcie i dajcie znac co myslicie.
Dziewczyby nie wytrzymalam...zrobilam test o czulosci 25 i ja widze tam cien cienia! Ale moze to mi umysl plata figla...prosze zobaczcie i dajcie znac co myslicie.
Widac cienDziewczyby nie wytrzymalam...zrobilam test o czulosci 25 i ja widze tam cien cienia! Ale moze to mi umysl plata figla...prosze zobaczcie i dajcie znac co myslicie.
Ja widzę!Dziewczyby nie wytrzymalam...zrobilam test o czulosci 25 i ja widze tam cien cienia! Ale moze to mi umysl plata figla...prosze zobaczcie i dajcie znac co myslicie.
Jest sens, testuj jutri ranoCoś Tyjest krecha [emoji3531] ja mam testować jutro ale chyba nie ma sensu.
A masz już dzieci czy Wasze pierwsze? Pytam z ciekawościBoże dziewczyny tak Wam dziękuję za te wasze słowa i wsparcie. Po prawie roku udalo się. Wiem, że zaskoczylismy ze jest możliwe zebysmy mieli dzidzie. Nie chce się zbytnio ekscytowac zeby niczego nie zapeszycjutro rano powtorze test o czulosci 10 tym razem i zobaczymy. Ogolnie to i tak jestem przed dniem planowanej @ bo powinna byc 24.12.2019. Jestem mega mega szczesliwa oby wszystko poszlo dobrze. Jak jutro test bedzie wyrazny to poniedzialek rano beta i wtedy bedzie juz wszystko wiadomo na 100%.
PierwszeA masz już dzieci czy Wasze pierwsze? Pytam z ciekawości![]()