reklama

Staraczki - 2 połowa 2019

reklama
Ona po 30 stce bardzo mocno trzymam kciuki. Może nie bierz nospy tylko poprostu idź wypocznij. Jeśli starałas się tyle czasu i jesteś w ciąży to warto chuchać i dmuchac na siebie :) Oby to była ciąża z całego serca ci tego życzę.

Hahaha [emoji23] Dopiero wstałam. Nie robiłam, czekam do wigilii. Wtedy będzie pewniejsze. Objawy zniknęły jak ręką odjal , chwilami tylko zaboli brzuch, i mam straszne humorki najpierw się śmieje za chwilę płacze Ale nic po za tym. Może w Wigilię wydarzy się jakiś cud. [emoji16]
Jeżeli wczoraj wieczorem widziałaś cień to z rana , tym bardziej by wyszło 😁

Nie wiem zy to nie moja wyobraźnia. Na zdjęciu widać nie było, więc może mój mózg widział [emoji23][emoji23][emoji23] Ogólnie to poczekam do Wigilii jak będzie miała coś wyjść to już w tej wyjdzie na pewno i jak wyjdą dwie grube krechy to wtedy uwierzę [emoji16]
Jeżeli wczoraj wieczorem widziałaś cień to z rana , tym bardziej by wyszło [emoji16]

reklama
Nie wiem zy to nie moja wyobraźnia. Na zdjęciu widać nie było, więc może mój mózg widział [emoji23][emoji23][emoji23] Ogólnie to poczekam do Wigilii jak będzie miała coś wyjść to już w tej wyjdzie na pewno i jak wyjdą dwie grube krechy to wtedy uwierzę [emoji16]
W sumie jak jestes juz po terminie @ i nie sa to jakies zaburzenia hormonalne to powinno juz wyjsc :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry