Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Taki chyba właśnie też po duphastonie miałam.
I mam nadzieję, że u mnie 3dpoKiedy testujesz?
To zalezy na ile bede cierpliwapowinnam chyba dopiero 2 stycznia, ale mysle ze nie wytrzymam tyle, i od sylwestra zaczne. O ile @ nie przyjdzie wczesniej i nie trzeba bedzie testowac a Ty?
![]()
Ja mam dziś 32dc. Ale u Ciebie był przecież cień na teście?
Jak zobaczyłam ten śluz to siadł mi humor i już straciłam nadzieję.
Czesc Kobietkipowtorzylam dzis test i wyszly mi II kreski. Fakt, ze ta druga bladzioch straszny, ale cos jest. Jestem 2 dni przed @ wiec moze w Wigilię będzie wyrazniejsza
jutro z rana smigam na bete, ale niestety wyniki dopiero nastepnego dnia czyli rowniez w Wigilię
oby kazdej z Was spełniły się marzenia :*
Czesc Kobietkipowtorzylam dzis test i wyszly mi II kreski. Fakt, ze ta druga bladzioch straszny, ale cos jest. Jestem 2 dni przed @ wiec moze w Wigilię będzie wyrazniejsza
jutro z rana smigam na bete, ale niestety wyniki dopiero nastepnego dnia czyli rowniez w Wigilię
oby kazdej z Was spełniły się marzenia :*
TakSuper! Gratulacje! Z porannego robiłaś?
Teoretycznie zamyka się od razu po owulacji i otwiera albo przed @ albo w trakcie poroduA orientuje się ktoś czy szyjka podnosi i zamyka się dopiero po zagnieżdżeniu czy już wcześniej?
W tym cyklu porobie maraton testowy, i znow mi przejdzie to w nastepnych dwoch nie zrobie zadnego