Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzisiaj test negatywny Do tego plamienie i bol brzucha, a to 8 dcUrok facetów. Jak wreszcie doczekamy tych dni starań to oni zawsze coś wynajdą. Nagle muszą coś pilnie naprawić, dostają migreny czy jakieś inne kwiatki haha![]()
Oj niechcący dalam post jako odpowiedzDzisiaj test negatywny Do tego plamienie i bol brzucha, a to 8 dc
Chyba po tej stymulacji mi sie hormony wszystkie pochrzaniły
A jak wyglada ta alergia? U mnie progesteron spowodował taki wysyp pryszczy, że masakraJa od 5 dni przyjmuje progesteron i dostałam mega alergii na brodzie szyi i nadgarstku. Myślicie ze ma to związek? Bo w zyciu tak nie mialam
Mi jedno jajeczko nie pękło i mysle, ze cystOlaaa ja miałam w tym miesiącu plamienia w sensie różowy śluz i przy 36 dc i braku miesiączki poszłam do lekarza bo testy negatywy a okresu brak i wyszła ta torbiel na jajniku.
Mam nadzieje ze u ciebie to ciąża ale może warto sprawdzac testami i jak bedIe już długo po terminie @to isc do lekarza się pokazać.
Ja przez ta torbiel teraz to już na pewno rozreguluje sobie cykle w trzy dupy .... jak nie urok to sraczka. CEmu to wsYtsko musi być takie skomplikowane. Nie wiem już co ja mam robić.’ Mam kilku lekarzy w nowym roku i chyba wtedy zdecyduje co ze mną dalej.
Wg mnie to może być ciąża Trzymam kciukiZrobię jeszcze jutro test, może 25.12 albo dopiero 27.12 o ile @ nie przyjdzie. Jak dalej będzie biel to w piątek pójdę na betę.
A jak wyglada ta alergia? U mnie progesteron spowodował taki wysyp pryszczy, że masakra
Tak zrobięOlaaa zrób jutro test. Kup kilka różnych i z porannego zadziałaj. Mocno trzymam kciuki.
Ja robilam testy bobo z apteki a pozniej tez tymi z rossmana w fioletowym opakowaniu faccelle czy jakos tak. Jestem z malej miejscowosci i robilam u siebie w przychodni w miescie. Chcialabym aby to olazalo sie najprawdziwsza prawdaTeraz to juz nie wiem jakim testem najlepiej testowacmam w domu tylko jeden taki z rosmana w fioletowym opakowaniu.
@Milipiet Ty mialas troche pozniej owulacje a mimo wszystko masz juz cienie. Nie martw sie, bedzie dobrzew jakim laboratorium robilas?