Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
A nie mam pojecia co
Byłam właśnie w kibelku bo coś jakby ze mnie spłynęło, już byłam pewna, że to @ nawet wzięłam ze sobą podpaskę ale patrze a tam nic, znowu ociupinka śluzu ledwo podbarwiona, dosłownie może z 5 mm tego śluzu.
Dobrze kojarzę że zrobiłaś test przed datą miesiączki?Jestem po wizycie u ginekolog, wszystko się super oczysciło, była ciąża biochemiczna. Pęcherzyk W jajniku 13mm koło soboty może być owulacja. Czyli tak jak mi apka liczy.
To teraz będę przez tydzień chłopa męczyć tak że na mnie patrzeć nie będzie mógł![]()
Na pewno to ciaza ❤Oto moja kreska z teraz dzien przed planowana @. Jak beta wyjdzie ze to nie ciaza to ja juz nie wiem co jest grane.
Gratulacje!!Oto moja kreska z teraz dzien przed planowana @. Jak beta wyjdzie ze to nie ciaza to ja juz nie wiem co jest grane.
Oto moja kreska z teraz dzien przed planowana @. Jak beta wyjdzie ze to nie ciaza to ja juz nie wiem co jest grane.